Forum » Kaj kupiti » kaksna nova informacija o delovanju 15" LCD LG 15,1" L1510S za 79.900
kaksna nova informacija o delovanju 15" LCD LG 15,1" L1510S za 79.900
duodot ::
Zdravo!
Zanimam se za nakup monitorja. Ali mi zna kdo svetovati glede izbire med obicajnim in LCD oz. kje je bistvena meja/razlika pri nakupu teh dveh. Koliko denarja je prevec za LCD in koliko premalo za obicajni monitor s katodno cevjo?Meni je ljubsi LCD, predvsem zato, ker je brez osvezevanja in torej manj trpijo oci in glava. Seveda pa je 100.000SIT kar visoka vsota denarja.
Ali je ze kdo se kaj vec preizkusil ta monitor(LG) in ugotovil se kaksno slabost ali dobro lastnost?
In pa kako je z resolucijo pri LCD-jih? Pred casom naj bi lahko delovali samo na doloceni resoluciji, torej nekateri programi z drugacno resolucijo niso bili uredu vidni na zaslonu. Kako je s tem danes?
Hvala za informacije!
http://www.lge.com.au/ProductList.asp?C...
Zanimam se za nakup monitorja. Ali mi zna kdo svetovati glede izbire med obicajnim in LCD oz. kje je bistvena meja/razlika pri nakupu teh dveh. Koliko denarja je prevec za LCD in koliko premalo za obicajni monitor s katodno cevjo?Meni je ljubsi LCD, predvsem zato, ker je brez osvezevanja in torej manj trpijo oci in glava. Seveda pa je 100.000SIT kar visoka vsota denarja.
Ali je ze kdo se kaj vec preizkusil ta monitor(LG) in ugotovil se kaksno slabost ali dobro lastnost?
In pa kako je z resolucijo pri LCD-jih? Pred casom naj bi lahko delovali samo na doloceni resoluciji, torej nekateri programi z drugacno resolucijo niso bili uredu vidni na zaslonu. Kako je s tem danes?
Hvala za informacije!
http://www.lge.com.au/ProductList.asp?C...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1030364 (25762) | KTr1sk |
» | Kateri monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16417 (14826) | skyline |
» | LCD ali plazma? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34311 (31761) | jajcar |
» | best buy LCD TV sprejemnikOddelek: Kaj kupiti | 3092 (2398) | Zako |
» | LCD 17 ali 19 COLOddelek: Kaj kupiti | 2565 (1894) | policmitja |