Forum » Programiranje » apache cgi bin cpp c++ CMS
apache cgi bin cpp c++ CMS
NSA Agent ::
Hi, zanima me če obstaja kak CMS kateri bi bil napisan v C++?
Pač v bazi imam neke podatke in te podatke bi jaz rad prikazoval na spletni strani. Na strani bo slika, ki bo prikazovala shemo industrijskega procesa. Na tej sliki pa se bojo prikazovali podatki (temperatura, tlak, vlažnost, ...).
Podobno kot "WEBixy server" v javi. http://ogrevanje.gia.si:8002/ test test
Jaz bi rad naredil podobno sam v čistem HTML in CSS. Programiru pa bi rad v C++. Ker java se kar naprej spreminja in se mi ne ljubi ponovno programirat aplikacijo ko pride ven nova verzija jave.
Pa če bi lahko predlagali odprto kodne rešitve, pri katerih ti ni treba odpreti svoje kode.
Pač v bazi imam neke podatke in te podatke bi jaz rad prikazoval na spletni strani. Na strani bo slika, ki bo prikazovala shemo industrijskega procesa. Na tej sliki pa se bojo prikazovali podatki (temperatura, tlak, vlažnost, ...).
Podobno kot "WEBixy server" v javi. http://ogrevanje.gia.si:8002/ test test
Jaz bi rad naredil podobno sam v čistem HTML in CSS. Programiru pa bi rad v C++. Ker java se kar naprej spreminja in se mi ne ljubi ponovno programirat aplikacijo ko pride ven nova verzija jave.
Pa če bi lahko predlagali odprto kodne rešitve, pri katerih ti ni treba odpreti svoje kode.
- spremenilo: NSA Agent ()
Cacamas ::
Ker java se kar naprej spreminja in se mi ne ljubi ponovno programirat aplikacijo ko pride ven nova verzija jave.
WAT? :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cacamas ()
NSA Agent ::
Ker java se kar naprej spreminja in se mi ne ljubi ponovno programirat aplikacijo ko pride ven nova verzija jave.
WAT? :)
Sem napisu eno aplikacijo v 1.4 javi, ko je prišel 1.5 update sem imel same probleme sem moral program popraviti.
Nato ko je prišel update 1.6 pa spet, ker so neki generike spreminjal in niso več delal tako kot v 1.5 verziji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JDK-8u211 ni več free for allOddelek: Programska oprema | 2731 (1693) | opeter |
» | Oracle opušča Java PluginOddelek: Novice / Brskalniki | 22375 (19678) | andromedar |
» | Mobilni development (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 14437 (10816) | Gandalfar |
» | Java update - lolekiOddelek: Informacijska varnost | 2950 (2268) | MrStein |
» | Java odslej hitrejša ?Oddelek: Novice / Ostale najave | 3127 (3127) | MrStein |