Forum » Pomoč in nasveti » Datoteke izginile iz "Mojih dokumentov"
Datoteke izginile iz "Mojih dokumentov"
luxxx7 ::
Pozdravljeni, mene zanima kako so lahko kar naenkrat izginile vse datoteke, ki sem jih imel v Windowsih v Mojih dokumentih. Še včeraj so bile na svojih mestih, danes pa zgleda da so se same od sebe zbrisale. Pomoč?
Hvala za odgovore že vnaprej.
Hvala za odgovore že vnaprej.
KoMar- ::
Poglej, same od sebe se niso izbrisale. A je imel v tem času še kdo dostop do računalnika? Dobro pomisli!
einstein :P ::
Meni se je tudi podobno zgodilo, ko sem imel vse slike v eni mapi so potem kar izginile iz tam. Našel pa vse z iskanjem v win. 7. Samo napiši ime kakšne datoteke v iskanju in bi jo moralo najti. Razen, če res ni kdo kaj izbrisal.
Looooooka ::
da nisi slucajno v domeni in si se logiram z lokalnim accountom.
poglej na c:\users (windows 7...v prejsnjih verzijah zna biti malce drugace) in poglej ce slucajno ne obstaja vec kot ena mapa s tvojim uporabniskim imenom.
npr Uporabnik in Uporabnik.Nekaj oz Uporabnik~blabla.
poglej na c:\users (windows 7...v prejsnjih verzijah zna biti malce drugace) in poglej ce slucajno ne obstaja vec kot ena mapa s tvojim uporabniskim imenom.
npr Uporabnik in Uporabnik.Nekaj oz Uporabnik~blabla.
Duhec ::
Štartaj v varnem zagono, prijavi se z istim userjem kot v normalni zagon in bo kojci jasno, če je mapa Moji Dokumenti polna ali prazna. Če je prazna, so šli dokumenti pa-pa in bo potrebno reševanje z namenskimi programi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4833 (4026) | AC_DC |
» | my documents so prazniOddelek: Pomoč in nasveti | 755 (589) | vulcher |
» | ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 1055 (809) | BaRtMaN |
» | Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6360 (4922) | Doman |
» | SP2 uničil moje dokumenteOddelek: Pomoč in nasveti | 1080 (817) | Ajax |