Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica ne deluje več
Tipkovnica ne deluje več
kowens ::
Kot že sam naslov pove imam težave s tipkovnico, ki je po posodobitvi driverjev prenehala delovati. Imam prenosnik IBM Thinkpad. ''Miška'' deluje, ko pa pritisnem na katerokoli tipko mi računalnik zmrzne in potrebno ga je resetirati. Pobral sem si program Uniblue Driver Scanner in si posodobil vse driverje. Ko grem z desnim klikom na Moj Računalnik --> Manage in pod rubriko kjer so driverji je na pogled vse normalno(nobenih vprašajev, klicajev). Ima kdo kakršnokoli idejo kako bi se to popravilo? Hvala za odgovore že vnaprej.
Lp, Kowens
Lp, Kowens
Kot že sam naslov pove imam težave s tipkovnico, ki je po posodobitvi driverjev prenehala delovati. Imam prenosnik IBM Thinkpad. ''Miška'' deluje, ko pa pritisnem na katerokoli tipko mi računalnik zmrzne in potrebno ga je resetirati. Pobral sem si program Uniblue Driver Scanner in si posodobil vse driverje. Ko grem z desnim klikom na Moj Računalnik --> Manage in pod rubriko kjer so driverji je na pogled vse normalno(nobenih vprašajev, klicajev). Ima kdo kakršnokoli idejo kako bi se to popravilo? Hvala za odgovore že vnaprej.
Lp, Kowens
Sem še enkrat pogledal in pod My Computer --> Manage --> Device Manager --> Human Interface je klicaj pri driverju: Thinkpad Tabled Keyboard and buttons (101/102 Key)
Vendar to mi je kazalo tudi včeraj in ko sem driver ročno posodobil, klicaj je izginil, edina razlika pri tem je bila da ko sem pritisnil da gumb, računalnik ni zmrznil, tipkovnica pa še vedno ni delovala.
darkolord ::
Kaj pa piše če dvakrat klikneš na napravo v Devicer Managerju?
Sicer pa klikni nanj z desnim in daj Uninstall. Če imaš možnost "Delete the driver software", jo izberi. Daj OK in ponovno zaženi računalnik.
Sicer pa klikni nanj z desnim in daj Uninstall. Če imaš možnost "Delete the driver software", jo izberi. Daj OK in ponovno zaženi računalnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Neverjetno! Deluje kot magija :D Hvala ti. Malo sem bil v skrbeh ker je to bil mamin prenosnik haha. In mi je prav odleglo ko sem videl da dela. :P Hvala še enkrat :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | se da še kako pohitriti pc?Oddelek: Strojna oprema | 7346 (6266) | mtosev |
» | High Definition Audio device driver problemOddelek: Pomoč in nasveti | 646 (620) | kowens |
» | Težave z windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 4183 (4043) | ;-) |
» | Čudna napaka z ThinkpadomOddelek: Pomoč in nasveti | 1058 (890) | ql000 |
» | Notebook se ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 2109 (1883) | [febo] |