Forum » Pomoč in nasveti » High Definition Audio device driver problem
High Definition Audio device driver problem
kowens ::
Pozdrav. To je, če se ne motim moj tretji post na tem forumu in do sedaj sem rešil še vsako težavo. Zato sem precej optimističen glede te. V glavnem. Ravno kar sem dobil nov računalnik in nanj naložil Windows 7 Professional 32-bit. Inštaliral sem grafične ter matične driverjerje preko CD-ja. Ko pa grem pod Computer-Manage in si ogledam driverje mi pokaže klicaj pri driverju: High Definition Audio device. Če ga želim update-at mi reče, da je ta driver že ''up to date''. Ima kdo kakšno idejo? Če iščem ta driver na netu mi ponudi Realtek, katerega pa ne morem instalirat rekoč, da noben gonilnik ni programsko podprt v tem paketu gonilnikov. Razlog, da želim ta driver update-at je mikrofon, kateri priključen v roza vtikač ne deluje. Že vnaprej se zahvaljujem za vaše odgovore.
Lp, Jan
Lp, Jan
Ne ni. Plata pa je od Gigabyte-a, LGA1155, H77 Sata 3. Grafična pa je tudi od Gigabyta- Ati HD6850
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kowens ()
bluefish ::
Eh, mislil eno, pisal drugo .
Želel sem vprašati, če je zvočna integrirana na matični. Boš moral biti pa malce bolj natančen glede modela slednje, saj obstajajo štirje modeli - en ima Realtek čip, ostali pa VIA.
Želel sem vprašati, če je zvočna integrirana na matični. Boš moral biti pa malce bolj natančen glede modela slednje, saj obstajajo štirje modeli - en ima Realtek čip, ostali pa VIA.
Da, je inegrirana, sicer pa ne vem kakšen model je :S Je kakšna možnost da bi to kje pogledal?
Aha, sem v navodilih našel. Torej: VIA VT2021 codec
Aha, sem v navodilih našel. Torej: VIA VT2021 codec
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kowens ()
Hey, malo sem se poigral in odkril VIA tool. Sem pogledal nastavitve in ugotovil težavo. Vseeno hvala za tvoj čas in trud. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gonilniki po instalaciji xp sp 2Oddelek: Pomoč in nasveti | 2360 (2166) | Jakka |
» | ustavljanje videa po dveh sekundahOddelek: Zvok in slika | 1683 (1683) | OtoReper |
» | ms 6315 ver:1 osnovna ploščaOddelek: Strojna oprema | 1062 (987) | amigo_no1 |
» | Težava s trdim diskom in ponovnim nalaganjem windowsXP.Oddelek: Strojna oprema | 1473 (1262) | amigo_no1 |
» | Omrežni kabel je izključenOddelek: Omrežja in internet | 2274 (1824) | SodjaR |