Forum » Pomoč in nasveti » Goclever a103 - nadgradnja na Android 4.0.3
Goclever a103 - nadgradnja na Android 4.0.3
wwwampy ::
Zanima me, če ima kdo omenjeno tablico, katero si je sam nadgradil preko uradne strani na 4.0.3.
So bile kakšne težave pri nadgradnji? Nekako se bojim te nadgradnje, da ne bom kaj zašil, ker potem ne bom znal popraviti. Sicer so navodila preprosta, ampak če slučajno kaj zašteka...
Še tole: je velika razlika med Android 2.3.4 in 4.0.3? Se splača nadgraditi ali gre za minimalne razlike?
Pardon, pri teh tablicah in androidih sem čist mrzel...
So bile kakšne težave pri nadgradnji? Nekako se bojim te nadgradnje, da ne bom kaj zašil, ker potem ne bom znal popraviti. Sicer so navodila preprosta, ampak če slučajno kaj zašteka...
Še tole: je velika razlika med Android 2.3.4 in 4.0.3? Se splača nadgraditi ali gre za minimalne razlike?
Pardon, pri teh tablicah in androidih sem čist mrzel...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | android 2.3.4 (4.0.1.A.0.283)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1566 (1006) | jastreb |
» | Samsung Galaxy S II trikOddelek: Mobilne tehnologije | 1062 (735) | keitai |
» | kako ugotoviti kdaj je prejeto sporocilo bilo poslano (android OS)Oddelek: Mobilne tehnologije | 885 (712) | Mavrik |
» | Android 4.0.3 na Nexus SOddelek: Mobilne tehnologije | 5433 (3829) | arjan_t |
» | [Netbeans] - Android pomočOddelek: Programiranje | 1061 (829) | rabida |