Forum » Kaj kupiti » Plošča za celerona 1.7Ghz
Plošča za celerona 1.7Ghz
SkIDiver ::
Torej rabim nasvet katero ploščo izbrat. Nucam neki zanesljivega in ne preveč dragega. Kako Abitko al pa Asus ali QDI. Mogoče kaj drugega? Vodilo pa nekje do 333 Mhz več absolutno ne rabim.
TribesMan ::
Preikusil sem že Epox 4BEAV in Gigabyze PE667 če hočeš navijat je epx veliko boljši (z 1.7 celeronom sem jaz prilezel do 2.3 brez povečevanja napetosti) medtem ko je gigabyte narejena veliko bolj "masivno" je pa overclckersko precej bolj oskubljena (ni kontole na timingi RAMa) pa tudi z navijanjem sem prišel le do 2.15.
Epoxu zamerim le to da se je plošča ko sem nanjo namontiral hladilnik od proca uvila kot da bi bila iz lepenke. Jebi ga je pa epox 26k ,Gigabite pa 31k
Epoxu zamerim le to da se je plošča ko sem nanjo namontiral hladilnik od proca uvila kot da bi bila iz lepenke. Jebi ga je pa epox 26k ,Gigabite pa 31k
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
TribesMan ::
Pol pa vzemi intelovo plato pa čao.
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
romci1 ::
Če želiš zanesljivost in stabilnost, potem ti tudi jaz priporočam originalno Intelovo ploščo in sicer model Intel Silver Reef D845PESV (i845PE, 400/533 MHz, DDR 333, USB 2.0, AC'97 SB) ... okrog 33.000 SIT. Obstaja še model z integrirano Intelovo 10/100 mrežno kartico (Intel Silver Reef D845PESVL) ... okrog 36.000 SIT. Pa še to. Originalne Intelove plošče imajo 3 leta garancije.
Lp, Romči
Lp, Romči
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kera plata za celeron????Oddelek: Navijanje | 1414 (1230) | Dead_Eye |
» | naviu bi celerona u windowsihOddelek: Navijanje | 1456 (1116) | jest10 |
» | maticna (ABIT ali MSI)Oddelek: Kaj kupiti | 1657 (1446) | imi |
» | ASUS P4PE/L ali INTEL 2 D845PEBT2Oddelek: Kaj kupiti | 953 (897) | monster-x |
» | Konfiguracija - mnenjaOddelek: Kaj kupiti | 1270 (827) | TheJack |