Forum » Pomoč in nasveti » opera android
opera android
proxy18 ::
zivjo
mam en problemcek pa upam da mi kdo lahk pomaga in sicer na svojem telefonu v operi imam shranjena gesla fb.. mail.. pa tko naprj an in a mi zna kdo razlozit kje se da pogledat ta shranjena gesla ker jih nepoznam ush na pamet? ? :D
hvala
LP
mam en problemcek pa upam da mi kdo lahk pomaga in sicer na svojem telefonu v operi imam shranjena gesla fb.. mail.. pa tko naprj an in a mi zna kdo razlozit kje se da pogledat ta shranjena gesla ker jih nepoznam ush na pamet? ? :D
hvala
LP
ales85 ::
Če imaš dostop do root lahko prideš do baze aplikacije. Potem je pa odvisno, če ima program gesla zapisana v kriptirani obliki ali ne, preden lahko prideš do njih.
funfnull ::
Potegneš z neta opera pass view.
Iz telefona na pc preneseš /data/data/com.opera.browser/opera/secure/wand.dat, file potegneš v opera pass view in to je to
Iz telefona na pc preneseš /data/data/com.opera.browser/opera/secure/wand.dat, file potegneš v opera pass view in to je to
Lion29 ::
sorry ker bom trolal, in bil malo offtopic... zakaj imas geslo od FBja na operi? ne uporabljas FB app?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
krOOokO ::
Verjetno zaradi zavihkov, sicer pa je opera nepogrešljiva, vsaj zame, na androidu seveda :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšla Opera 11.50 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 27134 (21009) | primar |
» | Google želi tvoriti in hraniti vaša gesla (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 29424 (26043) | antonija |
» | Gmail passwordOddelek: Pomoč in nasveti | 1260 (1117) | amigo_no1 |
» | Izšla Opera 10.60 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22219 (18910) | Jst |
» | Izšel Chrome 5.0Oddelek: Novice / Brskalniki | 11899 (9328) | jRk0 |