Forum » Zvok in slika » AKG Servis
AKG Servis
d0rK ::
Zdravo.
Sem lastnik slušalk AKG K240 MKII v katere se je moj pes danes zapletel in jih odnesel s seboj z mize. Pri tem sta popokali obe stranski plastiki na slušalkah, hkrati pa se je ena slušalka kompletno snela od preostanka slušalk, skupaj z žicami. Kot laik, bi rekel da zamenjava dveh plastičnih pokrovov ter lotanje slušalke nazaj na preostanek ne more stati ne vem koliko. Se motim? Koliko mislite da stane tako popravilo in h komu v Ljublajni jih lahko nesem popraviti da bo le-to dobro in ne drago.
Hvala.
Sem lastnik slušalk AKG K240 MKII v katere se je moj pes danes zapletel in jih odnesel s seboj z mize. Pri tem sta popokali obe stranski plastiki na slušalkah, hkrati pa se je ena slušalka kompletno snela od preostanka slušalk, skupaj z žicami. Kot laik, bi rekel da zamenjava dveh plastičnih pokrovov ter lotanje slušalke nazaj na preostanek ne more stati ne vem koliko. Se motim? Koliko mislite da stane tako popravilo in h komu v Ljublajni jih lahko nesem popraviti da bo le-to dobro in ne drago.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft predstavil osvežitve družine Surface, vključno z novimi slušalkami in AndroOddelek: Novice / Ostale najave | 13027 (11136) | Mavrik |
» | Amplifier + DAC - Gustard A20H - kvaliteta zvokaOddelek: Zvok in slika | 1838 (1485) | smarkic |
» | Brezžične slušalke za TVOddelek: Zvok in slika | 3623 (1932) | easyrider3 |
» | "ropotanje" v zvočnikih ob bolj obremenjeni grafikiOddelek: Zvok in slika | 833 (530) | 737 |
» | Sennheiser servis?Oddelek: Zvok in slika | 2756 (2547) | svenica |