Forum » Programska oprema » Problem z Bolho
Problem z Bolho
matjaz000 ::
V tem tednu so se mi pojavile težave z prikazom internetne strani www.bolha.com. Prikaže mi samo besedilo, brez grafike oz. slik. Pa tudi precej dolgo traja, da se to prikaže.
Zanima me kaj moram storiti, da bo spet normalen prikaz?
lp,
lp,
shadeX ::
Sam nimam teh težav vendar se mi bolha počasi nalaga. In s tem mislim res počasi. En search traja približno pol minute. S tem da mi druge strani delujejo normalno..
VelikiTun ::
V tem tednu so se mi pojavile težave z prikazom internetne strani www.bolha.com. Prikaže mi samo besedilo, brez grafike oz. slik. Pa tudi precej dolgo traja, da se to prikaže.Osveži s CTRL + F5. Lahko tudi počistiš cache.
lp,
kratos ::
A niso na bolhi rekli da bodo nardili tisto ocenjevanje tako kot na ebayu ? To so rekli že kar nekaj časa nazaj, in še vedno nič.
VelikiTun ::
Ne računaj preveč na to. Bi bilo potrebno porihtati precej stvari, pa raje limajo nove in nove oglase naokoli po strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha offline na IP NaslovuOddelek: Omrežja in internet | 1251 (916) | d4vid |
» | Počasen zagon win 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 5077 (3390) | seba-beba |
» | Blokiranje naslovov straniOddelek: Omrežja in internet | 4626 (2669) | clancy |
» | T-2 Bolha.com ne dela?!Oddelek: Omrežja in internet | 3082 (2367) | Tilen |
» | pomoč ! ne pokaže spletne strani !!Oddelek: Omrežja in internet | 1140 (1005) | poggy |