Forum » Pomoč in nasveti » Missing operating system
Missing operating system
simonpelcar ::
Pozdravljeni !!
Včeraj sem odprl svoj laptop da bi očistil ventilator,kajti laptop se je vedno močno pregreval.
Ko sem očistil ventilator in vse skup sestavil in ga zagnal se mi je izpisalo tole
"Missing operating system" Sedaj pa nevenm kaj naj naredim. Preveril sem dvakrat že če so konektorji priklopljeni na disk.
Ali se je pokvaril disk?
Ali lahko pridem do podatkov ki so na disku?
Zelo bi bil hvaležen za vsak nasvet in pomoč.
Včeraj sem odprl svoj laptop da bi očistil ventilator,kajti laptop se je vedno močno pregreval.
Ko sem očistil ventilator in vse skup sestavil in ga zagnal se mi je izpisalo tole
"Missing operating system" Sedaj pa nevenm kaj naj naredim. Preveril sem dvakrat že če so konektorji priklopljeni na disk.
Ali se je pokvaril disk?
Ali lahko pridem do podatkov ki so na disku?
Zelo bi bil hvaležen za vsak nasvet in pomoč.
- poskusil klonirati: simonpelcar ()
knesz ::
Poglej če umaš kak usb ključek v računalniku, drugače pa preveri nastavitve biosa. Načeloma bi moral tam tudi videti, ali ti računalnik prepozna hdd (ni pa nujno).
simonpelcar ::
Poglej če umaš kak usb ključek v računalniku, drugače pa preveri nastavitve biosa. Načeloma bi moral tam tudi videti, ali ti računalnik prepozna hdd (ni pa nujno).
Problem je da nemorem do tja prit ker je prvo kaj mi pokaže je tole "Missing operating system"
Sploh ne gre naprej.
Ko ga prižgem, zgoraj levo na ekranu mi napiše "Missing operating system" in to je vse. Lako pritiskam ENTER ali bilo katero tipko se nezgodi nič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDD garancijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4357 (3772) | Xserces |
» | Odstranitev software raida Redhat 5 v virtualkiOddelek: Operacijski sistemi | 973 (886) | BlaY0 |
» | Pomoč pri formatiranju win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 812 (692) | gugi91 |
» | MS Virtual PCOddelek: Operacijski sistemi | 679 (541) | erikon |
» | Težave z preenosnikom.Oddelek: Strojna oprema | 1283 (1039) | Scorpia |