Forum » Sedem umetnosti » Youtube Liked Videos
Youtube Liked Videos
martincek1 ::
Naslov pove dovolj. Vsi, ki imate ustvarjen youtube profil in lajkate videe, ki so vam všeč, prilepite svojo playlisto :) Sam zadnje čase brskam po komentarjih po Youtube in včasih pri kakšnem komentarju piše "1 week ago in playlist Liked videos" in tam ogromnokrat najdem kakšno odlično pesem/skeč/kaj drugega, ki ali ni tako znan, ali pa pač zgrešim :)
Me first: link
TIP: Če si prijavljen na začetni strani levo zgoraj klikneš Likes, nato zgoraj My Liked Videos, nato Play All. Iz URLja kopiraš link in ga prilepiš sem. Simple as that.
lp
Me first: link
TIP: Če si prijavljen na začetni strani levo zgoraj klikneš Likes, nato zgoraj My Liked Videos, nato Play All. Iz URLja kopiraš link in ga prilepiš sem. Simple as that.
lp
Pithlit ::
Anede... 70+ playlist (s preko 800 posentki) bom limala sem... Pa saj nisem spammer.
Life is as complicated as we make it...
martincek1 ::
Ni treba, če nočeš. Tud ni treba vseh playlist, pa nevem česa vsega. En link pa tud ni prehud spam :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube to Mp3 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 19249 (382) | PARTyZAN |
» | itunes, spotfy, google music.....Oddelek: Mobilne tehnologije | 9412 (7304) | Romancek1 |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57054 (19464) | Pizzicato |
» | Google+ noče umretiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7867 (5332) | WamPIRe- |
» | kako film, ki se predvaja v brskalnuki prenesti na disk (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17843 (10860) | SLO_Matej |