Forum » Pomoč in nasveti » Inštalacija OFFICE
Inštalacija OFFICE
mzsp13 ::
Pozdravljeni!
Preko neta sem snel Office sedaj pa me zanima kako naj inštaliram Office na prenosnik na katerem nimam cd roma pa tudi nebi rad samo zaradi tega kupoval zunanji cd rom.
Hvala za odgovore!
Preko neta sem snel Office sedaj pa me zanima kako naj inštaliram Office na prenosnik na katerem nimam cd roma pa tudi nebi rad samo zaradi tega kupoval zunanji cd rom.
Hvala za odgovore!
- predlagal izbris: KoMar- ()
Grega_K ::
Pozdravljeni!
Hvala za odgovore!
Predpostavljam, da si kupil originalno digitalno kopijo.
Imaš dve možnosti:
-Daemon Tools - en vodič (malce star, a vseeno dober)
-Program, s katerim lahko daš datoteke na USB in potem s tega namestiš na prenosnik: ISO to USB
Lp
vorantz ::
Če se ti zdi zgornje pretežko...razširiš kar je v isotu (z naprimer winrar al pa katerikoli tovrstni program) in enostavno zaženeš .exe
OmegaBlue ::
Pokliči na Microsoft support ti bodo rade volje pomagali.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | antivirusOddelek: Pomoč in nasveti | 2396 (1279) | jozerus |
» | WTF...problem z Xpjem in bootanjemOddelek: Operacijski sistemi | 2527 (1882) | astrofizik |
» | Kopiranje Norton Ghost image CDOddelek: Programska oprema | 1440 (1231) | snoopy20 |
» | Prenosni računalnik - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1537 (1327) | SimplTech |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2393 (1764) | BlackHole |