Forum » Loža » Satelitski posentek slovenije
Satelitski posentek slovenije
matic ::
Ma nevem zakaj mi ne rata najt strani, kjer sem ze 1x bil, kjer si lahko ogledas slovenijo s satelitskega posnetka! A kdo pozna to stran in mi lahko zaupa link? Hvala!!!
Pa ce ima mogoce kdo kak link do karte slovenije, ki jo cim boljse in cim blizje prikaze.. tako kot je ze npr. tis.telekom.si.. poleg tega se kaj uporabnega?
Pa ce ima mogoce kdo kak link do karte slovenije, ki jo cim boljse in cim blizje prikaze.. tako kot je ze npr. tis.telekom.si.. poleg tega se kaj uporabnega?
-----------------------------------------
podpis: _____________
sketch ::
Obstaja, samo je treba plačat - dobiš na geodetskem zavodu, katastre pa na občini. Mislim, da je cene nekje okoli 6000 SIT za kvadrant (1km x 1km), samo ne me za besedo držat - to je zgolj hearsay.
lp
s.
lp
s.
Adapt and overcome.
matic ::
http://www.geoprostor.net/podatki/GURS/...
samo nevem.. a so res ti "placljivi" posnetki novejsi ali so isti kot na netu?
samo nevem.. a so res ti "placljivi" posnetki novejsi ali so isti kot na netu?
-----------------------------------------
Nemelk ::
wčas je blo ful zakon www.terraserver.net tm so bli satelitski posnetki iz 91 leta, ma si pa lahko ful prbližu. ena hiša pride zihr ene 3x3 cm na ekranu
Nemelk ™
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenija ima novo Google Maps satelitsko sliko! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13745 (3547) | Daniel |
» | Google earth - površni? :POddelek: Loža | 3982 (2444) | C_maniak |
» | Kako deluje Google EarthOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6699 (6003) | neoto |
» | Satelitski posnetki Slovenije ???!Oddelek: Omrežja in internet | 20957 (20585) | LuiIII |
» | moja hišaOddelek: Loža | 3670 (3361) | [SpydeR] |