» »

Nakup Galaxy S II / Galaxy Nexus

Nakup Galaxy S II / Galaxy Nexus

JesusChrist ::

Torej se splača nakup omenjenih mobilnikov v avstriji - nakup brez vezave seveda. Kakšne so cene? Predvsem me zanima kako je kaj z baterijama? Koliko zdržita ob povprečni uporabi? Glede na note imata majhno kapaciteto kolikor vidim.
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.

HarryRed ::

Glede baterije na pametnih telefonih je bilo napisanega že ogromno. Praktično se v vsaki temi razglablja o tem. Ob malce povečani uporabi je potrebno vsak pametni mobitel polniti 1x dnevno, ob povprečni porabi mogoče zdrži dva dni. Je pa normalno, da ima Note večjo kapaciteto baterije, saj je tud njegov ekran veliko večji kot pa ekran od SGS2 in Galaxy Nexus. Ekran je pa itak daleč največji porabnik energije.

dukenukem ::

mam s2 in če ga normalno uporabljaš, zdrži baterija dalj ,ter da onemogočiš podatke iz ozadja ,včasih imam čas in se bolj ubadam z njim ,včasih pa večkrat kaj šarim po netu, ali pa grem kak špil ,zavisi od tega kaj delaš ,če boš naprimer mel nekaj pogovorov na dan ,lahko zdrži nekaj dni ....

HarryRed ::

In v čem je fora pametnega telefona, da imaš izključen podatkovni prenos? Potem si pač raje kupiš staro nokio, če mobitel uporabljaš samo za klice. Edino, če ti je pač pomembno, da pred frendi rečeš, da imaš S2 :)

Ciklamen ::

Ga vklopiš takrat ko želiš kaj pogledat :) Jaz tak delam, pa mi baterija drži tudi do 4 dni na mojem Herotu :)
- End of the Post ->

borutz ::

jap, imam galaxy nexus in ce se cel dan igram ne zdrzi niti eden dan.
ce pa izklapljas wifi in prenos podatkov, imas samo 2G omrezje omogoceno,ne igras iger,..... pa zdrzi nekje 3-4 dni.

Vse odvisno koliko ga uporablas

HarryRed ::

Če ti baterija v pametnem telefonu zdrži 4 dni, potem definitivno ne potrebuješ pametnega mobitela. Da ti baterije zdrži 4 dni, potem dnevno opraviš mogoče 1 klic, napišeš en sms in mogoče 5 minut interneta (pa še to je verjetno preveč).
Jaz imam Wi-fi in prenos podatkov vedno vključen, že zaradi prihajajočih mailov, ker brez prenosa podatkov ti jih mobitel ne zazna :). Jaz ga zjutraj oz. dopoldan odklopim iz polnilca in je zvečer baterija prazna (seveda ne varčujem z baterijo in konstantno brskam po spletu itd.). Ob povečani uporabi pa mi ne zdrži niti do večera. Vsak, ki izkorišča "prednosti" pametnega telefona mu baterija skoraj zagotovo ne bo zdržala več kot 1 dan (ob malce zmanjšani uporabi pa mogoče tudi 2 dni).

denabiker ::

samo res ne razumem, kaj vas toliko skrbi za baterijo? Jaz zelo veliko uporabljam, zdrži 1 dan (včasih še manj), če res manj uporabljam recimo 2 dni, recimo moji mami bi verjetno zdržal vsaj 4 dni, ker ne zna drugo kot klicat, pa sms-at, pa mms-at:). Pri njej bi lahko izklopil vse sinhronizacije:)
No v glavnem, vedno v službi priklopim na mašino, če pa sem fraj, pa priklopim na polnilec preden grem spat. A mi je to težko? Ne niti malo ni težko priklopit, ampak nekaterim je, očitno...

Zgodovina sprememb…

HarryRed ::

Točno to ja.. Ne vem v čem je problem, če imaš mobitel na polnilcu medtem ko spiš. Ta vprašanja glede vzdržljivosti baterije pa najdeš praktično v vsaki temi. Ni mi pa jasno zakaj je ta baterija vedno nek kamen spotike. Mene pri nakupu mobitela bolj skrbi glede njegovih funkcij, ne pa baterije. Če bi radi, da vam baterija zdrži 1 teden pol si pač nabavite staro Nokio :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Anatomija baterije - Sony Ericsson Xperia ARC S

Oddelek: Mobilne tehnologije
377643 (5546) black ice
»

Samsung Note 2 - Baterija

Oddelek: Loža
214207 (3760) Scylla
»

nakup "resnega" telefona (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6511252 (9860) carota
»

Dokončan dvojedrni Snapdragon (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6314345 (12263) lurker
»

Dvojedrniki na voljo za mobilne telefone (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5616234 (14420) smash

Več podobnih tem