Forum » Izdelava spletišč » BB KODA MMC RTV SLO forum komentar pod novico kako vpeti video
BB KODA MMC RTV SLO forum komentar pod novico kako vpeti video
sasoe ::
lp vsem
najprej, da razjasnim, to sprašujem čisto uporabniško, strokovno gledano pojma nimam kaj zakaj kako ...?
in se tudi vnaprej opravičujem, če bom problem nadalje smešno opisal :)
v glavnem, na strani MMC RTV SLO pod novico v komentarje nekaterim uspe vpeti video direktno v okence. ta je tako že takoj viden, ne samo link.
recimo, da želim tako vpeti video iz youtuba?
enako, kot za [img]sliko[/img] po bbkodi, sem poskušal tudi za video, pa ne deluje, oz. vse kar sem poskušal, ne prime([video,flash,youtube,...]???
enkrat sem nekje zasledil, se mi zdi, da na MMCju tega niti ni možno naredit za video,
ampak to mi ne gre skupaj, ker vidim, da nekateri to redno in USPEŠNO uporabljajo.
ali kdo pozna trik, pot,...???
hvala, LP
najprej, da razjasnim, to sprašujem čisto uporabniško, strokovno gledano pojma nimam kaj zakaj kako ...?
in se tudi vnaprej opravičujem, če bom problem nadalje smešno opisal :)
v glavnem, na strani MMC RTV SLO pod novico v komentarje nekaterim uspe vpeti video direktno v okence. ta je tako že takoj viden, ne samo link.
recimo, da želim tako vpeti video iz youtuba?
enako, kot za [img]sliko[/img] po bbkodi, sem poskušal tudi za video, pa ne deluje, oz. vse kar sem poskušal, ne prime([video,flash,youtube,...]???
enkrat sem nekje zasledil, se mi zdi, da na MMCju tega niti ni možno naredit za video,
ampak to mi ne gre skupaj, ker vidim, da nekateri to redno in USPEŠNO uporabljajo.
ali kdo pozna trik, pot,...???
hvala, LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odpiranje portov za kameroOddelek: Pomoč in nasveti | 2666 (1142) | starfotr |
» | Kateri program za obdelavo videaOddelek: Programska oprema | 1703 (1467) | StratOS |
» | S čim ustvarit interaktivni DVDOddelek: Programska oprema | 1862 (1619) | CaqKa |
» | Pretvarjanje avi v DVDOddelek: Zvok in slika | 1708 (1472) | krneki |
⊘ | kateri program uporabiti za kompresijo videa v DivX formatu (delam iz DV AVI formata)Oddelek: Zvok in slika | 2469 (1721) | nemesis |