Forum » Šola » Vič, karkoli NUJNO !!!
Vič, karkoli NUJNO !!!
Dušan ::
Prej me je klicala kolegica, da mora njena hči narest neke vrste referat o Viču (Lj) in da se baje najde na internetu. Že eno uro iščem in ni nič pametnega (sam nek samostan pa lekarna pa frizeraj...) A ma slučajno kdo kakšen link ali pa fajl ????
HVALA, HVALA, HVALA
HVALA, HVALA, HVALA
freesat@email.si
iration ::
slab odgovor pa vseeno: o Viču je veliko pisal tam rojeni pisatelj Bogdan Novak v svoji trilogiji. Priporočam
edit: oops, mislim, da je celo malo več kot trilogija; imenuje se Lipa zelenela je.
edit: oops, mislim, da je celo malo več kot trilogija; imenuje se Lipa zelenela je.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iration ()
ali3n ::
Šiškarji imamo celo svojo knjigo - "Zgodovina Šiške" made by g. Branko Šuštar
Na žalost o zgodovini Viča vem bolj malo.
POmojem je najbolj, da se dotična hči obrne na viškega župnika - možakarji vedo presenetljivo veliko. Ali pa na kako "starejšo občanko"....
Na žalost o zgodovini Viča vem bolj malo.
POmojem je najbolj, da se dotična hči obrne na viškega župnika - možakarji vedo presenetljivo veliko. Ali pa na kako "starejšo občanko"....
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje glede naslednjega bralnega podviga: ZF (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15829 (9427) | Jst |
» | Star Wars: Episode VII (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Sedem umetnosti | 160645 (117378) | D3m |
⊘ | StarCraft 2 Beta key tekmovanje #2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5292 (4798) | ahac |
» | eni vici o medvedu in zajcu na enmu forumu...pozabu katermuOddelek: Loža | 5646 (5214) | ali3n |