Forum » Pomoč in nasveti » TEAC W524E Overburning težave...
TEAC W524E Overburning težave...
barbarpapa1 ::
Pozdravljeni...
Podobne teme so sicer že bile, a vendar me zanima....
Imam pekač TEAC W524E (firmware nadgrajen na 1.0D) in uporabljam WinOnCD 5.0 Power Edition za peko. Imam težave s peko CD-jev čez 700MB kapacitete. Poskusil sem zapisati CD z 900 MB, pa ni šlo (Mi javi buffer underrun ). Sem nastavil custom size na 800 MB in stvar se je ponovila...Sam discinfo raspozna 900 MB CD kot 175 MB medij .
Kaj je tu narobe? Ali pekač ne podpira owerburninga? Ali je 900MB CD okvarjen? Skratka, kaj mi je storiti?
Pa najlepša hvala...
LP
Jože
Podobne teme so sicer že bile, a vendar me zanima....
Imam pekač TEAC W524E (firmware nadgrajen na 1.0D) in uporabljam WinOnCD 5.0 Power Edition za peko. Imam težave s peko CD-jev čez 700MB kapacitete. Poskusil sem zapisati CD z 900 MB, pa ni šlo (Mi javi buffer underrun ). Sem nastavil custom size na 800 MB in stvar se je ponovila...Sam discinfo raspozna 900 MB CD kot 175 MB medij .
Kaj je tu narobe? Ali pekač ne podpira owerburninga? Ali je 900MB CD okvarjen? Skratka, kaj mi je storiti?
Pa najlepša hvala...
LP
Jože
Han ::
Tale Teac podpira največ 800 MB plošče - peče do največ 89 minut in 59 sekund. Če je sama plošča kvalitetna in brezhibna, bi WinOnCD 5 skoraj moral zapeči vseh 800 MB. Snemati moraš obvezno v Disc-At-Once načinu in CD zaključiti (Finalize).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje 900MB CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1070 (968) | Bug |
» | CDRW in Roxio Easy CD ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 828 (718) | Han |
» | Teac in Smartbuy mediji!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1266 (993) | pivmik |
» | CD RW in 99 min CD ROddelek: Strojna oprema | 1534 (1272) | Clemento |
» | 90 minutni CDOddelek: Omrežja in internet | 1312 (1038) | Rott-von-weiler |