» »

CDRW in Roxio Easy CD ...

CDRW in Roxio Easy CD ...

bluevirus ::

Imam :

-- TEAC CD-W512SB SCSI CDROM DEVICE
-- Roxio Easy CD Creator 5.0 (Upgrade 5.1)

Ali lahko pecem CD-je 800+MB (smartbuy) ali moj pekac in program tega ne podpirata ?????? :\

Hvala

Gh0st ::

Ne verjamem, da bi software za peko (Roxio) to naredil dobro. Jest imam sicer NEC NR-7700 pekač in Nero Burning ROM, pa je peklo brez problema. Smartbuy in SKC CD-je. Za SKC je podpora sledeča:

pekači:
LG, PLextor, Ricoh, TEAC, Yamaha, Sanyo, očitno tud NEC...

software:
Nero, Goldenhawk CDRWIN, Disc Jugler, Feurio...

za ostale ne bi vedel. Vseeno pa je za ziher fajn če žrtvuješ en tak CD in vidiš kako se zedeva obnaša.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

ja to ze, sm sm ze probov, pa mi noce zapect vec kot 700, ker samo do tolk pride u programu, ce pa vec dam gor, mi javi, da sm prevec nabasov ... pa kr sm gledov, ni nobene funkcije "overburn" al pa kej tacga ... a rabm kksm update al koko ???

Han ::

Rabiš boljši program. Od že omenjenih podpira overburn tudi Roxiov WinOnCD 5 Power Edition. Je podoben Easy CD Creatorju, le veliko boljši...

ja samo ce pa zej ta program nalozim, mi bo pa spet use zmesov, toko k mi je 1x ze ... najprej sm imu tega Roxio Easy, poj sm pa uninstalirov, pa enga drugga dau, mi pa nc vec ni delov -- nobedn !!

Han ::

To je zaradi Creatorja, ki zasvinja register. Na burningissues.net forumu je napisano, kako odstraniti zadevo...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Konkurenca Nero-tu

Oddelek: Programska oprema
111119 (869) meacho
»

kako priklopiti?

Oddelek: Strojna oprema
5892 (849) Dead_Eye
»