» »

Verzija plate?

Verzija plate?

billy ::

Kako ugotovim katero verzijo plate imam, govorim specificno za BH6. Na abitovi strani pise da bi na zadnjem ISA slotu moral bit en napis in sicer v smislu: bh6 -- ok 1.xx in potem glede na xx bi dolocal verzijo plate. Jaz imam tam napisano BH6 -- BJ 15698, iz cesar nikakor nemorem razbrati verzije. Sprasujem pa zato, da vem s katerim biosom naj flasham. Hvala!

Tjulenj ::

na zadnjem slotu mora biti napisana verzija. pogledati moras pa z roba plate (ce je le-ta v ohisju, napisa ne bos videl, bo treba ven odsraufat). lahko pa tudi pogledas na racun, kdaj si plato kupil in potem pobrskas po netu, ce je takrat verzija 1.1 ze sploh obstajala

Dzos2 ::

Na spodnji strani spodnjega ISA slota, pomagaj si z ogledalom.

billy ::

Hm...sej sem rekel da imam n zadnjem ISA slotu napis: BH6 -- BJ 15698. Racuna nimam, ker sem tole plato kupil od enega. Je se je kak napis?

alien-w ::

ce te prav razumem, tebe zanima,kater bios imas gor,in katerega se da novejsega gor dati.Right? Verzijo biosa izves, ko prizges racunalnik in ti ob bootanju spodaj napise neko dolgo stevilko, na koncu pa sta dve crki. Poglej kateri sta tisti dve crki in videl bos, katero verzijo biosa imas. Potem pojdi na abitovo stran in si od tam, potegni novejsi bios za svojo plato (downloads, bios update). Zraven so tudi navodila, kako zadevo izvedes, tako da ne bi smel imeti tezav.

billy ::

alien v bistvu imas prav, ampak jaz bi rad flashal pokvarjen bios ( ce si spremljal sem pod to rubriko ze enkrat spraseval kako se popravi bios) in sedaj ne vem s katerim jo naj flasham ponovno....to je problem!

alien-w ::

z najnovejsim!

Tjulenj ::

billy: tisti dve crki ki sta trenutno na kocnu oznake biosa naj ti bosta samo v pomoc, pri ugotavljanju verzije plate (ker crke se rezlikujejo glede na verzije). tako da pojdi na abitovo stran in poglej za katero plato je tvoj trenutni bios, potem pa iz iste tabele izberi najnovejsega

A.L.T. ::

pa če vam človk pravi da mu bios ne dela, kak naj pol pogleda tisti črki?!?:\
Don't worry about life; you're not going to survive it anyway.

Dax ::

Hja no... pol pa probi mal z različnimi verzijami BH-6-ke... sj bios je itaq sfuk**. In ko se ti enkrat zadeva zbudi, je to to.

Predvidevam seveda, da delaš z ISA kartico...

Lith ::

eh, kurc, sej majo na A-BIT -u vse razložen (kolk ma plata ISA slotov in to ...) pa probaj. Sej sm tut jest sfuku svoj BIOS, pa sm šou tam gor, potegnu ta prav bios in k frendu Flash-at leteu, pa je blo (sicer ne čist iz prve, ampak... na napakah se učimo)
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤

Prjatu ::

Zraven te nalepke imaš še eno nalepko na kateri s čisto majhnimi črkami piše BH6 V1.**


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Updateanje BIOSa

Oddelek: Pomoč in nasveti
131910 (1661) jlpktnst
»

Bad News for ABIT KT133/E/A Owners!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
533844 (2965) ChiefThunder
»

Problem pri overcklockanju celerona

Oddelek: Navijanje
10869 (715) `DoC
»

Nadgradnja biosa BH6 ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
281625 (1372) freserovski
»

"mesanje" biosov?

Oddelek: Navijanje
131139 (922) billy

Več podobnih tem