Forum » Kaj kupiti » Prenosnik za Autocad in Ableton
Prenosnik za Autocad in Ableton
cvetkob ::
Dober dan,
nevem kakšne karekteristike bi potreboval za računalnik, ki bi mi poganjal zgoraj navedena programa (seveda brezhibno). Naj povem, da AutoCada nevem (smo pa na VSS, delali v Catii V5 - ki si jo bom prav tako naložil na računalnik). Ableton uporablabljam že sedaj, samo nemorem uporabljati veliko VST-jov, ker računalniki zašteka. Pa vse mi dela zelo počasi.
Rang je max 1000 €. Doma imam tudi Appla samo ta je samo v "studiu", iščem pa ga treuntno za mene, ker sem trenutno odseljeni od doma.
LP
nevem kakšne karekteristike bi potreboval za računalnik, ki bi mi poganjal zgoraj navedena programa (seveda brezhibno). Naj povem, da AutoCada nevem (smo pa na VSS, delali v Catii V5 - ki si jo bom prav tako naložil na računalnik). Ableton uporablabljam že sedaj, samo nemorem uporabljati veliko VST-jov, ker računalniki zašteka. Pa vse mi dela zelo počasi.
Rang je max 1000 €. Doma imam tudi Appla samo ta je samo v "studiu", iščem pa ga treuntno za mene, ker sem trenutno odseljeni od doma.
LP
Zheegec ::
Predlagam HP Probook 4730 (17") ali 4530S (15") z i5 procesorjem (cca 800€ nekje) in pa 128GB SSD disk (recimo Intel 520 za cca 210€). Bi moralo delovati bolje, kot na osnovnih Macih. Če ohišje in baterija ter nebleščeč ekran ni pomembno se pa za to ceno dobi Asusa (mislim da je model K53) z i7 procesorjem in isto SSD.
SSD je pa nujna stvar.
SSD je pa nujna stvar.
zos ::
Za plugine rabis predvsem cimvec procesorske moci (razen za samplerje, kjer rabis tudi precej rama), tako da glej, da bo procesor hiter in s cimvec jedri. Ti pa dandanes tudi vsak DAW omogoca, da freeznes track.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Namizni računalnik za delo arhitektaOddelek: Kaj kupiti | 6702 (5203) | jb_j |
» | Render workstation konfiguracija (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18766 (13306) | Machete |
» | Server za učenjeOddelek: Strojna oprema | 1830 (1399) | pickle_rick |
» | Dober stroj na vodnoOddelek: Kaj kupiti | 7400 (6733) | galu |
» | sestava pc amdOddelek: Kaj kupiti | 6152 (5142) | SlimDeluxe |