Forum » Programska oprema » vnc, ali je možno..
vnc, ali je možno..
bbf ::
.. da sem si odžagal vejo na nepravem koncu, ko sem na serverju spremenil datum in reštartal mašino? sedaj mi namreč connection zavrača (the connection closed unecpectedly). možno, da rabim fizično it na lokacijo?
aleksander10 ::
Lahko se je zgodilo, da se VNC service na serverju ni startal ob zagonu. Ni bilo tako nastavljeno ali pa je bila kakšna napaka zaradi katere se service ni startal.
Bo verjetno kar treba na lokacijo razen če imaš kakšen SSH dostop do strežnika in startaš VNC servis.
Bo verjetno kar treba na lokacijo razen če imaš kakšen SSH dostop do strežnika in startaš VNC servis.
Aleksander
"A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.)"
"A friend is someone who gives you total freedom to be yourself. (J.M.)"
bbf ::
ni bil problem v uri + vnc. en service se je med shutdownom obesil (verjetno zaradi ure) in je vse viselo, vnc servis pa že prej uspešno ustavljen..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domači strežnik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12805 (10898) | Zalachenko |
» | SSH forwarding na MikrotikuOddelek: Omrežja in internet | 1806 (1546) | miki133 |
» | VNC preko ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 2848 (2663) | Karen |
» | Trenutno naj brezplacen program za povezavo namizjaOddelek: Omrežja in internet | 1813 (1436) | Bug |
» | remote administration linux/unix mašin preko xserverjaOddelek: Operacijski sistemi | 1614 (1457) | Zzzzzzz |