Forum » Elektrotehnika in elektronika » usb receptor na zvočni kartici
usb receptor na zvočni kartici
fespaceman ::
matobeli ::
lahko pogledaš v trgovinah z različnimi elektro komponentami, recimo digikey.
najlažja varjanta pa je da nekje dobiš odsluženo napravo in port vzameš tam ven.
Lahko pa USB kabel direktno priciniš gor -ti ne bo več potrebno vtikikati noter kabla :)
Glede na to kako zgleda da si ga skuril? mogoče bo to pomenilo da si skuril tudi vse kar pride za konektorjam?
najlažja varjanta pa je da nekje dobiš odsluženo napravo in port vzameš tam ven.
Lahko pa USB kabel direktno priciniš gor -ti ne bo več potrebno vtikikati noter kabla :)
Glede na to kako zgleda da si ga skuril? mogoče bo to pomenilo da si skuril tudi vse kar pride za konektorjam?
Ni skurjen. V bistvu sem ka bel narobe not porinu (glupost:), in so se kontakti not zvili, pa sem probu neki s pinceto rešit pa sem vse polomu.
kako pa naj kabel gor pricinam, te štiri pine (ali kar se jim pač reče da bi kar vsakega posebej cinal gor.
ali ve kdo kje lahko to kupim pri nas v sloveniji?
poleg digikey-a, ki je iz zda, sem našel le http://si.farnell.com/jsp/search/produc... to podjetje, ki pa se mi zdi da pošilja v slovenijo, samo nevem če se mi splača to naročat s tujine, ko bom za poštnino plačal parkrat več ko pa je.
poleg digikey-a, ki je iz zda, sem našel le http://si.farnell.com/jsp/search/produc... to podjetje, ki pa se mi zdi da pošilja v slovenijo, samo nevem če se mi splača to naročat s tujine, ko bom za poštnino plačal parkrat več ko pa je.
RejZoR ::
Opcija je, da kje najdeš kakšen odslužen printer oz napravo z USB portom, jo razdreš in dol odciniš priključek.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
VolkD ::
Ena od obcij je da me obiščeš,....
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
zrihtal. šel na conrad v btc, kupu za 2 evra nov konektor, in menjal doma. zdaj pa normalno dela. tnx za help.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj je na sliki (elektronika)Oddelek: Loža | 1816 (1052) | Spajky |
» | kateri usb kljuc (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14630 (12205) | knap |
» | Windows 8.1 počasen USB.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (978) | Han |
» | Nova kišta - resetiOddelek: Strojna oprema | 1197 (832) | Pesimist |
» | USBOddelek: Kaj kupiti | 877 (793) | janwoolf |