Forum » Programska oprema » stetje s pomocjo excela
stetje s pomocjo excela
pojmanimam ::
Zivjo,
ali mi lahko kdo zelo preprosto pove, kako bi lahko naredila naslednje:
v 1. listu imam 47 vrstic in 84 stolpcov - v celicah so označene spremembe, ki smo jih opazili na prvem pregledu. Rada bi ugotovila, kaj se je dogajalo s temi spremembami na drugem pregledu,zapis v 2. listu, kjer smo opazovali iste celice, le vrednosti so drugačne. Npr: koliko vrednosti 2 se je pri drugem pregledu spremenilo v vrednost 0, 1, ostalo 2 ali se spremenilo v 3.
Delala sem s filtri, a je delo zamudno, poleg tega sem ugotovila, da je veliko napak.
P.S. Excela ne obvladam, razen osnovnih stvari.
Hvala za pomoc.
Lp
Tanja
ali mi lahko kdo zelo preprosto pove, kako bi lahko naredila naslednje:
v 1. listu imam 47 vrstic in 84 stolpcov - v celicah so označene spremembe, ki smo jih opazili na prvem pregledu. Rada bi ugotovila, kaj se je dogajalo s temi spremembami na drugem pregledu,zapis v 2. listu, kjer smo opazovali iste celice, le vrednosti so drugačne. Npr: koliko vrednosti 2 se je pri drugem pregledu spremenilo v vrednost 0, 1, ostalo 2 ali se spremenilo v 3.
Delala sem s filtri, a je delo zamudno, poleg tega sem ugotovila, da je veliko napak.
P.S. Excela ne obvladam, razen osnovnih stvari.
Hvala za pomoc.
Lp
Tanja
prtenjam ::
S produktom MExcel lahko hitro in preprosto najdete razlike med dvema tabelama... Če je to to kar potrebujete?
Matjaž Prtenjak
https://mnet.si
https://mnet.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Qualcomm dosegel prepoved prodaje iPhona 7 in 8 v NemčijiOddelek: Novice / Tožbe | 7832 (4819) | shadeX |
» | Brezplačni tehnični pregledOddelek: Na cesti | 13668 (7322) | jocoj |
» | Manjkajoča elementa elektronika. Katera sta?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4390 (3414) | aco111 |
» | Policijski postopkiOddelek: Loža | 5190 (4057) | SeMiNeSanja |
» | Na ameriški meji ne smejo zaseči prenosnikov za nedoločen časOddelek: Novice / Diski | 12482 (11127) | Keyser Soze |