» »

crontab in php var

crontab in php var

tec ::

Imam težave s crontabom in poganjanjem skripte.

Težava je ta, da imam skripto pod spremenljivko, torej index.php?,NekiPendingNeki,Pending
Probal sem tako
cd /home/***/public_html; /usr/bin/php -q /home/***/public_html/index.php ,NekiPendingNeki,Pending

Ko dobim mail od deamona mi vrže ven kodo te strani in v glavi en kup napak. A ve kdo v čem je težava? Če dam v cronjobs en direktn php file, da mi npr. naredi eno datoteko vsako minuto, deluje normalno. Tole pa ne gre. Če odprem to stran index.php?,NekiPendingNeki,Pending direktno v browserju deluje normalno, brez napak.

Tole pa dobim

PHP Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent in /home/***/public_html/index.php on line 9 
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent in /home/***/public_html/index.php on line 9
PHP Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/***/public_html/index.php:9) in /home/***/public_html/index.php on line 9 
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/***/public_html/index.php:9) in /home/***/public_html/index.php on line 9
PHP Notice: Undefined index: REQUEST_URI in /home/***/public_html/conf/general.php on line 135 
Notice: Undefined index: REQUEST_URI in /home/***/public_html/conf/general.php on line 135
PHP Notice: Undefined index: REQUEST_URI in /home/***/public_html/conf/general.php on line 296 
Notice: Undefined index: REQUEST_URI in /home/***/public_html/conf/general.php on line 296

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Magento - Sistem ne pošilja email-ov

Oddelek: Izdelava spletišč
9966 (785) BlueBerry
»

Koda za prijavo

Oddelek: Izdelava spletišč
81242 (1097) alien01
»