Forum » Izdelava spletišč » crontab in php var
crontab in php var
tec ::
Imam težave s crontabom in poganjanjem skripte.
Težava je ta, da imam skripto pod spremenljivko, torej index.php?,NekiPendingNeki,Pending
Probal sem tako
cd /home/***/public_html; /usr/bin/php -q /home/***/public_html/index.php ,NekiPendingNeki,Pending
Ko dobim mail od deamona mi vrže ven kodo te strani in v glavi en kup napak. A ve kdo v čem je težava? Če dam v cronjobs en direktn php file, da mi npr. naredi eno datoteko vsako minuto, deluje normalno. Tole pa ne gre. Če odprem to stran index.php?,NekiPendingNeki,Pending direktno v browserju deluje normalno, brez napak.
Tole pa dobim
Težava je ta, da imam skripto pod spremenljivko, torej index.php?,NekiPendingNeki,Pending
Probal sem tako
cd /home/***/public_html; /usr/bin/php -q /home/***/public_html/index.php ,NekiPendingNeki,Pending
Ko dobim mail od deamona mi vrže ven kodo te strani in v glavi en kup napak. A ve kdo v čem je težava? Če dam v cronjobs en direktn php file, da mi npr. naredi eno datoteko vsako minuto, deluje normalno. Tole pa ne gre. Če odprem to stran index.php?,NekiPendingNeki,Pending direktno v browserju deluje normalno, brez napak.
Tole pa dobim
PHP Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent in /home/***/public_html/index.php on line 9 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent in /home/***/public_html/index.php on line 9 PHP Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/***/public_html/index.php:9) in /home/***/public_html/index.php on line 9 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/***/public_html/index.php:9) in /home/***/public_html/index.php on line 9 PHP Notice: Undefined index: REQUEST_URI in /home/***/public_html/conf/general.php on line 135 Notice: Undefined index: REQUEST_URI in /home/***/public_html/conf/general.php on line 135 PHP Notice: Undefined index: REQUEST_URI in /home/***/public_html/conf/general.php on line 296 Notice: Undefined index: REQUEST_URI in /home/***/public_html/conf/general.php on line 296
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Magento - Sistem ne pošilja email-ovOddelek: Izdelava spletišč | 966 (785) | BlueBerry |
» | Koda za prijavoOddelek: Izdelava spletišč | 1242 (1097) | alien01 |
» | php skripta za registracijo uporabnikovOddelek: Izdelava spletišč | 2113 (1694) | skorpio |
» | [php-seje]Ali kdo pozna rešitev!Oddelek: Programiranje | 1398 (1224) | diovc |
» | [php] Problem z dinamično stranjoOddelek: Izdelava spletišč | 1572 (1417) | Iskraman |