» »

Risanje v Flashu

Risanje v Flashu

Malcolm_Y ::

Pozdravljeni,

zanima me, ali je v Flashu kaka funkcija, s katero lahko narišeš kako kompleksno obliko z več potezami - rad bi zarisal regije na zemljevidu Slovenije, a še nisem našel načina, kako bi to naredil z večimi potezami (če vmes spustim levi gumb miške, potezo zaključi, potem pa ne morem napolniti oblike z barvo. Rad bi naredil meje zelo natančno, kar pa mi ne bo ratalo v eni potezi.

Hvala.

Tody ::

Nimam pojma ampak če tudi tukaj nimajo potem se vrjetno ne da narest http://www.pixel2life.com/tutorials/ado...

VelikiTun ::

Programa že kar nekaj časa nisem uporabljal, vendar se mi zdi, da ima tako kot Photoshop na voljo Pen Tool. Z njim s pomočjo točk ustvariš krivulje, nato pa po zaključku preko menija Paths določiš debelino čopiča in barvo,...

Malcolm_Y ::

Sem poskušal tudi s Pen Tool, a mi nikakor ni uspelo. Potem sem pa po naključju klikal po elementih in mi je uspelo - narisano obliko sem pretvoril v simbol, potem pa te dvojni dvoklik na simbol pripelje v fazo, ko lahko premikaš črte. Sicer ni točno to, kar sem želel, a rezultat sem dosegel.

Hvala in lp.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Photoshop pomoč

Oddelek: Pomoč in nasveti
141688 (1206) beer2peer
»

After Effects - ideja za efekt

Oddelek: Programska oprema
271906 (1118) #000000
»

Photoshop problem (pixlaste oblike vektorjev)

Oddelek: Pomoč in nasveti
6873 (785) Zelnick
»

Flash - določanje hitArea v MovieClip

Oddelek: Izdelava spletišč
6877 (811) lesnik24
»

Hitro vprašanje za Photoshop!

Oddelek: Zvok in slika
81181 (979) Korenchek

Več podobnih tem