Forum » Izdelava spletišč » Risanje v Flashu
Risanje v Flashu
Malcolm_Y ::
Pozdravljeni,
zanima me, ali je v Flashu kaka funkcija, s katero lahko narišeš kako kompleksno obliko z več potezami - rad bi zarisal regije na zemljevidu Slovenije, a še nisem našel načina, kako bi to naredil z večimi potezami (če vmes spustim levi gumb miške, potezo zaključi, potem pa ne morem napolniti oblike z barvo. Rad bi naredil meje zelo natančno, kar pa mi ne bo ratalo v eni potezi.
Hvala.
zanima me, ali je v Flashu kaka funkcija, s katero lahko narišeš kako kompleksno obliko z več potezami - rad bi zarisal regije na zemljevidu Slovenije, a še nisem našel načina, kako bi to naredil z večimi potezami (če vmes spustim levi gumb miške, potezo zaključi, potem pa ne morem napolniti oblike z barvo. Rad bi naredil meje zelo natančno, kar pa mi ne bo ratalo v eni potezi.
Hvala.
Tody ::
Nimam pojma ampak če tudi tukaj nimajo potem se vrjetno ne da narest http://www.pixel2life.com/tutorials/ado...
VelikiTun ::
Programa že kar nekaj časa nisem uporabljal, vendar se mi zdi, da ima tako kot Photoshop na voljo Pen Tool. Z njim s pomočjo točk ustvariš krivulje, nato pa po zaključku preko menija Paths določiš debelino čopiča in barvo,...
Malcolm_Y ::
Sem poskušal tudi s Pen Tool, a mi nikakor ni uspelo. Potem sem pa po naključju klikal po elementih in mi je uspelo - narisano obliko sem pretvoril v simbol, potem pa te dvojni dvoklik na simbol pripelje v fazo, ko lahko premikaš črte. Sicer ni točno to, kar sem želel, a rezultat sem dosegel.
Hvala in lp.
Hvala in lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Photoshop pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1688 (1206) | beer2peer |
» | After Effects - ideja za efektOddelek: Programska oprema | 1906 (1118) | #000000 |
» | Photoshop problem (pixlaste oblike vektorjev)Oddelek: Pomoč in nasveti | 873 (785) | Zelnick |
» | Flash - določanje hitArea v MovieClipOddelek: Izdelava spletišč | 877 (811) | lesnik24 |
» | Hitro vprašanje za Photoshop!Oddelek: Zvok in slika | 1181 (979) | Korenchek |