Forum » Izdelava spletišč » Problem twitter
Problem twitter
mihy11 ::
Lep pozdrav!
Osebno spletno stran delal s programom Adobe dreamweaver, ki se mi zdi najbolši vendar se odkril napako. Hočem vstaviti to codo
Osebno spletno stran delal s programom Adobe dreamweaver, ki se mi zdi najbolši vendar se odkril napako. Hočem vstaviti to codo
<a href="https://twitter.com/MihaKhockeyp" class="twitter-follow-button" data-show-count="false" data-size="large">Follow @MihaKhockeyp</a> <script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src="//platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");</script>vendar, ko jo vstavim bi mogel pridit lep gumb vendar mi napiše samo Follow @MihaKhockeyp in nič drugega...V brskalniku napiše isto. Jaz bi pa rad, da mi pokaže lep gumb, kakor mi kaže na twitter-jevi strani
- spremenil: mihy11 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [jquery] .appendOddelek: Programiranje | 929 (756) | korenje3 |
» | [Java] Objekt poslan k metodi v kakšnem stanju?Oddelek: Programiranje | 1544 (991) | shadeX |
» | Kako se lotit? (php MySql)Oddelek: Izdelava spletišč | 1362 (842) | technolog |
» | Enostaven JS noče delatiOddelek: Izdelava spletišč | 735 (641) | techfreak :) |
» | JavaScriptOddelek: Izdelava spletišč | 1443 (1288) | Gandalfar |