Forum » Pomoč in nasveti » Razer Lycosa problemi
Razer Lycosa problemi
S11m0niC ::
Z novo (čisto novo) Razer Lycoso imam nekaj problemov.
Kot prvo je tipko C nemogoče pritisniti skupaj z nekaterimi drugimi tipkami. Shift, W, A, S, D, celotna leva stran tipkovnice. To se zelo pozna pri igrah ker ne morem npr. počepniti med hojo naprej.
Drugi glavni problem je pa da se naključno aktivira leva smerna tipka in se računalnik obnaša kot če bi jo držal, jaz je pa sploh nisem pritisnil. To se očitno ne dogaja v igrah, le na namizju, med brskanjem po mapah in vmes med brskanjem po netu.
Bi se dalo te probleme rešiti, je to hardware problem, naj dam na servis?
Kot prvo je tipko C nemogoče pritisniti skupaj z nekaterimi drugimi tipkami. Shift, W, A, S, D, celotna leva stran tipkovnice. To se zelo pozna pri igrah ker ne morem npr. počepniti med hojo naprej.
Drugi glavni problem je pa da se naključno aktivira leva smerna tipka in se računalnik obnaša kot če bi jo držal, jaz je pa sploh nisem pritisnil. To se očitno ne dogaja v igrah, le na namizju, med brskanjem po mapah in vmes med brskanjem po netu.
Bi se dalo te probleme rešiti, je to hardware problem, naj dam na servis?
LP S11m0niC.
S11m0niC ::
boogie_xlr je izjavil:
Poskusi s firmware upgradeom.
Sem gledal na netu, pa je edini firmware ki sem ga našel neki program za delanje makrov, ki sem ga sicer downloadal a ne pomaga nič.
LP S11m0niC.
boogie_xlr ::
Driver je zadnji? Poskusi še hardverski reset, torej za 15 sekund pridržiš razer logotip gumb na touch panelu.
shadeX ::
hmm, razer ga zadnje čase neki serje. Kupil sem novo miško razer lachesis 5600 DPI , nakar se mi je po enem mescu skurla. Sedaj jo mam na servisu. Sicer pa imam razer cooperhead že 3 leta in mi dela odlično.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Top gaming miška (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 99412 (56308) | Kr_Edn |
» | Gaming miškaOddelek: Kaj kupiti | 17602 (15912) | Antares88 |
» | Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 50662 (45272) | LordPero |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39716 (31788) | ShowDown |
» | Legenda se vrača - Razer Boomslang Collector's Edition 2007 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 6792 (6789) | Macketina |