» »

Eksterci

Eksterci

root987 ::

Zanima me, a ma kdo kako knjigo od matematike za eksterce??? pr nas so samo za slo dajali.
al pa ce ma kdo doma na kompo kake pole al pa kake naloge.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Aspirinix ::

Bolj se ti splača vzeti vaje z rešitvami kot pa prirejene knjige, ki so preveč 'sfrizirane'. Iz njih je bolj redko kaj pametnega. Drgač v njih najdeš edino zbirke vseh enačb.

R0K ::

Sj bi mogu neki stari vam na šolo pridt pa neki prodajat. Za za slovo pa matko (za 5let nazaj skup testi).

Sicer pa tista knjiga tak in tak bol sux. Vsaj men se je zdelo. Brez veze da zapravljaš čas za njih, ker ziher ne bo niti ene podobne naloge not. Lokh pa sam pogledaš kaj prbližn lohk pričakuješ. Če ti logika vsej mal deluje bi mogl bit ok :)

Gandalfar ::

kup si stare eksterce pa jih res. Resuj jih tocno po casu in ne gulfaj. Na koncu se pravilno preveri. Dobis en tak dober feeling kolk znas in kolk lahk pricakujes. Pa tudi tko se navadis na tipe nalog in vse. Skodit ti ne more. Pac malo vadis.

root987 ::

za slovko si bom fotokopiro(trsica spizdva v porodnisko pred da mi dava knigo(hvala bogo da nism placo prej:D )), medtem ko za matematiko pa ni bvo kej.

neki sm imev sicer od prejsnjih let kar nam je dala trsica samo tstga nimam vec ne jst ne en prjatl - pocetlala. bemo... no a ma kdo za matematiko pa lah priporoci(so bili kasneje podobni)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Matek ::

Matematka je na izi, sem pisu vse pike brez kakih knjig, sam tisto malo vaj pri poglabljanju, kot je reku gandalfar, stare exterce si nabavi, sej se jih velik dobi, ker maš itak 2 roka al tri celo plus poskusni, pa vedno so po dve skupine al pa še več če se prav spomnem, pa si nabaviš zadnje dve tri lete pa maš dolgo kaj za delat.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Matri[X] ::

Jz sem se za exterce učil vsega skupaj nevem če 12h. Mel sem pa obe knjigi, takrat že z novim, 30točkovnim sistemom (2 leti nazaj). MAT sem pisu 19pi, SLO pa 23. Slova ni bila težka, je tko kot pri jonasu: a,b,c,d :D

3L33T ::

Jest sem si nabavu en kup knjig, pol pa vse kar sem rabu je blo kakih pet pol iz slove. Mato sem pisal vse pike bre učenja ker je res u easy. Sem pa knjige že posredvov neki prjatlci tko da :\
Aja, pa še neki, večina šol tko ne rab ekstercev, tko da če nimaš visokoletečih načrtov pol ne rabš velik ubadanja okrog ekstercev.
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Konec z maturo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
957278 (5675) Zeberdee
»

Mat. naloga(krogci v 3kotniku)

Oddelek: Šola
101050 (883) sverde21
»

8klas ; berite! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
1016721 (5287) Macro
»

Kuk pik ste imel letos?

Oddelek: Šola
312358 (1829) Binji
»

Rezultati ekstercev

Oddelek: Loža
382491 (2176) PsiHO

Več podobnih tem