Forum » Pomoč in nasveti » Skype - začetnik
Skype - začetnik
alex3 ::
Hej, rada bi začela uporabljat skype, nabavila sem set slušalke in kamero, skype sem "skinila" z neta, zdej me pa zanima, glede na to da je moj ponudnik interneta SIOL, telefon pa imam pa prek Telekoma, a to pomeni, da ne morem uporabljat skyp-a, a morata biti ponudnik interneta in telefona ista ali kako?
- spremenil: Gandalfar ()
Yugos ::
Hej, rada bi začela uporabljat skype, nabavila sem set slušalke in kamero, skype sem "skinila" z neta, zdej me pa zanima, glede na to da je moj ponudnik interneta SIOL, telefon pa imam pa prek Telekoma, a to pomeni, da ne morem uporabljat skyp-a, a morata biti ponudnik interneta in telefona ista ali kako?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil EU neskončno (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14355 (12730) | EdoK |
» | Microsoftov Messenger se poslavlja 15. marca (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13589 (10803) | energetik |
» | Skype/IP telefonija za podjetje?Oddelek: Omrežja in internet | 2252 (1899) | Blup |
» | Alternativa skypu//?Oddelek: Programska oprema | 2580 (2458) | Bass0 |
» | P2P Telefoniranje? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6875 (5758) | Brane2 |