Forum » Pomoč in nasveti » Nedelovanje interneta
Nedelovanje interneta
janeziclll ::
Zdravo,
Sem uporabnik siola in pred kratkim je bilo menjano geslo za internet, sedaj ne deluje brezžični internet prek ruterja, pri siolu so povedali, da zaradi nastavitev ruterja, saj preko kabla deluje, sedaj me zanima kakšne nastavitve na rutarju moram spreminjati. Logiral sem se na ruter in tam je bilo pač en kup nastavitev, preveril sem geslo in uporabniško ime in sta pravilna, verjetno je potrebno narediti še kaj???
hvala za pomoč.
Sem uporabnik siola in pred kratkim je bilo menjano geslo za internet, sedaj ne deluje brezžični internet prek ruterja, pri siolu so povedali, da zaradi nastavitev ruterja, saj preko kabla deluje, sedaj me zanima kakšne nastavitve na rutarju moram spreminjati. Logiral sem se na ruter in tam je bilo pač en kup nastavitev, preveril sem geslo in uporabniško ime in sta pravilna, verjetno je potrebno narediti še kaj???
hvala za pomoč.
SLO_Matej ::
Poglej si lekcijo za postavitev brezžičnega omrežja: http://zmaga.com/ucenje.php?id=3487
Nastavitev gesla je predstavljena v 12. in 13. koraku. Se pa nastavitve razlikujejo od proizvajalca do proizvajalca.
Nastavitev gesla je predstavljena v 12. in 13. koraku. Se pa nastavitve razlikujejo od proizvajalca do proizvajalca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne dela internetOddelek: Pomoč in nasveti | 5178 (3584) | seba-beba |
» | Manifest zbrisan pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 6181 (5294) | xApeiron55 |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52147 (23897) | simone |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17697 (15191) | Vanadium |
» | Brezžični internet(kaj vse potrebujem)Oddelek: Omrežja in internet | 3478 (3218) | Oblivion |