Forum » Zvok in slika » Snemanje na USB
Snemanje na USB
green heart ::
Živjo.
Imam dvb-t sprejemnik xplore 3266 SD, ki mi prebere USB ključ takole:
Total: 7,5 GB
Free: 7,5 GB
Used: 0 GB
Time shift: 2,5 GB
Rec Free: 5,0 GB
Za snemanje mi torej da na razpolago samo 5 GB, medtem ko 2,5 GB nameni za Time shift. USB je formatiran, poizkusil sem tudi z drugim kljičem kjer je stanje enako. Zanima pa me ali je možno kako nastaviti, da bi celotno kapaciteto ključa namenil za normalno snemanje??
Imam dvb-t sprejemnik xplore 3266 SD, ki mi prebere USB ključ takole:
Total: 7,5 GB
Free: 7,5 GB
Used: 0 GB
Time shift: 2,5 GB
Rec Free: 5,0 GB
Za snemanje mi torej da na razpolago samo 5 GB, medtem ko 2,5 GB nameni za Time shift. USB je formatiran, poizkusil sem tudi z drugim kljičem kjer je stanje enako. Zanima pa me ali je možno kako nastaviti, da bi celotno kapaciteto ključa namenil za normalno snemanje??
krebs11 ::
Poskusi nastaviti tako, da izključiš Time shift, drugače bi ti ,oralo pa vseeno posneti toliko, kot je velik ključ.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalni TV sprejemnik/komunikator...Oddelek: Zvok in slika | 2993 (1255) | Bezukhoff |
» | Philips 47PFL6067K/12 ne najde nobenega kanala (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21864 (20593) | todman74 |
» | digitalni satelitski sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 5411 (5163) | green heart |
» | Snemanje TV na diskOddelek: Zvok in slika | 3346 (2532) | kitara8 |
» | TV tuner - sočasno gledanje enega in snemanje drugega kanalaOddelek: Kaj kupiti | 4685 (3606) | sokel |