» »

kateri SKROMEN brskalnik za USB tethering ?

kateri SKROMEN brskalnik za USB tethering ?

sulaco ::

Pozdravljeni,
na potovanje imam namen vzeti netbook, na katerem bi občasno pregledal mejl in kakšne novice/vreme/časopis...preko dostopa z USB tethering (Android Xperia). To deljenje podatkovne linije sem že zrihtal, ampak mi potegne dol 5Mb za vsako brezvezno stran, ki jo odprem.....Ker pa imam omejeno količino podatkovnega prometa 500MB/mesec, me zanima, ali obstaja kakšen brskalnik, ki bi bil zelo skromen pri prenosu podatkov...recimo tako kot OPERA MOBILE, ki izpušča vse slike in požrešne vtičnike al kaj so že..
Opera za PC sicer obstaja, ampak ni neke hude nastavitve, da bi (po možnosti sam nastavil) prenašal npr. samo besedila....

Je še kaj drugega??

errhec ::

Poizkusi tole:

1
Turn on your computer and log in. Start the Opera browser by clicking "Start," then "Programs," then "Opera" on a Windows computer, or clicking the dock icon on a Mac.

2
Click the red "Opera" menu button on the top of the window. Mouse over the "Page" entry.

3
Mouse over "Images" and click on "No Images." Opera will no longer display images in Web pages.

Read more: How to Turn Off Images Using Opera | eHow.com http://www.ehow.com/how_7323807_turn-of...
dd

sulaco ::

Super HVALA.

kixs ::

Opera ima tudi nacin Turbo, ki dodatno skompresira podatke pri prenosu. Pridobis cca polovico.

Se boljsa je Opera Mini, ki jo lahko uporabis tudi na PC-ju. Instaliras si JAVO in nato potegnes dol MicroEmulator in OperaMini.jar. Pozenes MicroEmulator in odpres OperaMini.jar. Deluje odlicno in enako kot na kaksnem telefonu - prihranek je cca 75% tudi slikami ali preko 90% brez njih.

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izšla Opera 10.60 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
7222200 (18891) Jst
»

Apple izdal boljši brskalnik od Opere (strani: 1 2 )

8513901 (8127) techfreak :)
»

Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )

23622342 (14090) R33D3M33R
»

Primerjava hitrosti med Opero in FFjem

Oddelek: Omrežja in internet
222741 (2192) Bakunin

Več podobnih tem