Forum » Konzole » ps3 mi ne dela
ps3 mi ne dela
godslike ::
Hello
Imam ps3 , in ze nekaj dni mi ne dela . ko ga prizgem se kot ponavadi pokaze zelena lucka , nato pa 3krat ps piskne se namesto zelene lucke zasveti osnovna bela in nato rdeca . Sm mal pregledu kable pa je vse ok , tko da ne vem kaj bi lahko bilo narobe .
ideje ?
ps. hvala za odgovore
Imam ps3 , in ze nekaj dni mi ne dela . ko ga prizgem se kot ponavadi pokaze zelena lucka , nato pa 3krat ps piskne se namesto zelene lucke zasveti osnovna bela in nato rdeca . Sm mal pregledu kable pa je vse ok , tko da ne vem kaj bi lahko bilo narobe .
ideje ?
ps. hvala za odgovore
hojnikb ::
GPU ti je odletu (oziroma nogice ko ti držijo gpu so šle k vragu)
Nared reflow z kakim namenskim fenom al pa v pečico.
Mogoče ti ga uspe oživet za neki časa.
Tule maš nekaj
http://playstationlifestyle.net/forums/...
Nared reflow z kakim namenskim fenom al pa v pečico.
Mogoče ti ga uspe oživet za neki časa.
Tule maš nekaj
http://playstationlifestyle.net/forums/...
#brezpodpisa
godslike ::
shajt , thanx .
drgac sm ga kupu 2007 pa sm uzeu se 5 let garancije , pa sm racunu na bi mi mogl veljat do novembra 2012 , sam problem je da ne najdem ne racuna ne garancije Oo
thnx se enkrat
drgac sm ga kupu 2007 pa sm uzeu se 5 let garancije , pa sm racunu na bi mi mogl veljat do novembra 2012 , sam problem je da ne najdem ne racuna ne garancije Oo
thnx se enkrat
St235 ::
ČE imaš garancijo ga ne srat z home amde poravili. najdi papirje pa nesi popravit v 99% boš dobil novega slima.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudno obnašanje mašine - zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 4319 (3831) | akulp |
» | Monitor utripa po zagonuOddelek: Strojna oprema | 8365 (6663) | ZigaZiga |
» | Display driver has stopped...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4306 (3701) | stricky |
» | Prenapetostna zaščitaOddelek: Kaj kupiti | 2591 (2317) | svejk |
» | router ter nastavitve SIOL ADSLOddelek: Strojna oprema | 8581 (8340) | nodes |