Forum » Konzole » PS Vita 3G?
PS Vita 3G?
salex ::
Pozdrav, gledal sem oglas za ps vito na big bangovi strani in sem prebral, da zraven 3g verzije dobiš sim kartico od Simobila. A to potem pomeni, da imam zastonj 3G ali, da bom mogel še pri simobilu kakšen paket si kupiti za uporabo 3g-ja?
def0r ::
Imas 2 modela. Cenejsi je brez 3Gja in ima samo wifi. Nekako se mi zdi bv kupiti model s 3Gjem. Nekako neuporabno se mi zdi to na handheld konzoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: def0r ()
ubematejd ::
Ce mas iphona,tus mobil neomejeno internet, daš opcijo da oddaja wifi in bi se sam gor prključu ;)
LuGi ::
Ne, samo podatkovni prenos (teoreticno bi lahko če bi obstajal kaksen app ala skype/sip/...)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LuGi ()
yami222222 ::
živjo..
na viti se da prejemat sms sporočila, hmalu pa tudi z novejšimi firmware pa tudi pošiljat smsje kot se slišau...
na viti se da prejemat sms sporočila, hmalu pa tudi z novejšimi firmware pa tudi pošiljat smsje kot se slišau...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom - Mobitel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 48211 (20753) | cekr |
» | Mobitel internet 3GOddelek: Omrežja in internet | 6402 (922) | ...:TOMI:... |
» | PS VitaOddelek: Konzole | 4035 (2582) | luclucluc |
» | simobil najvecje in najhitrejse 3g omrezje (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21967 (18056) | jusv |
» | Android fon me je suvereno obral za 75€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28837 (23638) | Marat |