Forum » Omrežja in internet » Nov videz na YouTube
Nov videz na YouTube
krispe ::
Se še komu zdi ta novi videz veliko slabši kot prejšnji?
Mislim, prej je bilo precej bolj pregledno, zdaj moraš 4x kliknit da prideš do Favourites oz. pribljubenih posnetkov.
Ko so ta nov videz izdali, je še bilo možno nazaj preklopit na star videz, to sem tudi naredil. Zdaj pa očitno ni več možno preklopit, ali se motim?
Mislim, prej je bilo precej bolj pregledno, zdaj moraš 4x kliknit da prideš do Favourites oz. pribljubenih posnetkov.
Ko so ta nov videz izdali, je še bilo možno nazaj preklopit na star videz, to sem tudi naredil. Zdaj pa očitno ni več možno preklopit, ali se motim?
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"
Sssaga ::
Popizdil sem! Ne morm iti nazaj; gon jih u qurac zdej
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sssaga ()
r3Qui3m ::
@krispe malo se poigraj z nastavitvami kanala. Jaz sem nastavil tako da imam priljubljene na desni strani v kanalu (bloger način) Samo klik in že gledaš.
Še namig. Ne splača se sekirat, ko spreminjajo, škoda živcev, ampak si je treba vzeti 5 minut in novo stvar prilagodit tako da ti bo funkcionalno najbolj všeč.
Še namig. Ne splača se sekirat, ko spreminjajo, škoda živcev, ampak si je treba vzeti 5 minut in novo stvar prilagodit tako da ti bo funkcionalno najbolj všeč.
Lion29 ::
pismo, full sem bil prejsnjih nekaj dni zadovoljen, da so postimali homepage video feed subscriptionov... celo naredili so, da so fejdali ze pogledane.... zakon...
danes pa spet redesign... BELO, vse belo... omg.
ampak ok, sej clovek se vsega privadi... ampak spet je feed v kurcu...XY commented, XY liked, etc... wtf... hocem videt sam posnetke in ne koga je kdo lajkal
danes pa spet redesign... BELO, vse belo... omg.
ampak ok, sej clovek se vsega privadi... ampak spet je feed v kurcu...XY commented, XY liked, etc... wtf... hocem videt sam posnetke in ne koga je kdo lajkal
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 58 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20255 (14011) | Ales |
» | Samsung Galaxy S6 ali S7?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2975 (2493) | delfinus |
» | 'Gmail+'Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7393 (5029) | Jst |
» | Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Obvestila | 37797 (30106) | Pyr0Beast |
» | 1. april se je zacel :)Oddelek: Loža | 3078 (1540) | opeter |