Forum » Igre » Problem s KalOnline
Problem s KalOnline
Cobra ::
Pozdrav,
potrebujem pomoč. Prejšnji mesec sem se lotila ponovno igrati KalOnline. Sprva je bilo vse ok, pred dobrim tednom pa so se začeli problemi, kar naprej mi laga in to precej. V mestih je sploh problem, dolgo traja, preden se pokažejo vsi NPCji, igralci, shopi... če sploh se. Sledi pa c/l. O kakem levelanju pa itak ni za govorit. Ni mi jasno, v čem je finta. Kal sem igrala par let na enakem kompu in internetni povezavi (1m/256k, kar so zdej sicer nadgradili na 4m/1m var, a realno gledano je skoraj enako kakor prej), pa ni bilo takih problemov... Help?
potrebujem pomoč. Prejšnji mesec sem se lotila ponovno igrati KalOnline. Sprva je bilo vse ok, pred dobrim tednom pa so se začeli problemi, kar naprej mi laga in to precej. V mestih je sploh problem, dolgo traja, preden se pokažejo vsi NPCji, igralci, shopi... če sploh se. Sledi pa c/l. O kakem levelanju pa itak ni za govorit. Ni mi jasno, v čem je finta. Kal sem igrala par let na enakem kompu in internetni povezavi (1m/256k, kar so zdej sicer nadgradili na 4m/1m var, a realno gledano je skoraj enako kakor prej), pa ni bilo takih problemov... Help?
Reycis ::
Posodobi si gonilnike za mrezno kartico. Problem nastane v NAT omrezjih + realtek mreznih + starejsimi driverji kjer pride do izraza en hrosc.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dovoljena uporaba orodij Kali LinuxOddelek: Informacijska varnost | 4339 (3063) | BivšiUser2 |
» | Pekoča paprika -ChiliOddelek: Loža | 3583 (386) | Roadkill |
» | Kje do po meri do UTP kablav LjOddelek: Omrežja in internet | 1262 (1101) | b |
» | Kako se igra Warcraft 3 na internetu?Oddelek: Igre | 2947 (2698) | MasterMind |
» | kako gostiti igro v lanu -> vidna na netuOddelek: Omrežja in internet | 1449 (1107) | frudi |