Forum » Omrežja in internet » internet tv
internet tv
Klemenn ::
zanima me kje lahk z adslom na internetu gledam televizijo..neki sem najdu tlele:
TUKAJ
je še kje kaj podobnega?
TUKAJ
je še kje kaj podobnega?
Damjan Jagar ::
Na www.rtvslo.si se da tut SLO1 v zivo gledat (z nekaj sekundnim zamikom). Lahko pa si na video on demand ogledas pretekle oddaje iz lastne produkcije (da se jih tut dol potegn... seveda s primernim programckom).
Glih Studio City gledam...
Glih Studio City gledam...
Elemen_T ::
Cyb3r: Za kateri program gre?
RTVslo in vse ostale slovenske programe ter ostale svetovne kanale si lahko ogledate z linkom na zastavljeni temi.
Čeprav rtvslo nekvalitetno oddaja program. Pop in Kanala pa sta v špicah toliko zabasana, da je ogled skoraj nemogoč.
Še ena povezava:
http://wwitv.com/portal.htm
RTVslo in vse ostale slovenske programe ter ostale svetovne kanale si lahko ogledate z linkom na zastavljeni temi.
Čeprav rtvslo nekvalitetno oddaja program. Pop in Kanala pa sta v špicah toliko zabasana, da je ogled skoraj nemogoč.
Še ena povezava:
http://wwitv.com/portal.htm
Damjan Jagar ::
StreamBox VCR
Vneses tocen link in ti DL-ja.
Mene pa zanima, ce ma gdo kaksen link za gledanje MTV-ja (in ne mislim MTV Europe, ampak kaksen drugi, po moznosti ameriski)
Vneses tocen link in ti DL-ja.
Mene pa zanima, ce ma gdo kaksen link za gledanje MTV-ja (in ne mislim MTV Europe, ampak kaksen drugi, po moznosti ameriski)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Damjan Jagar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaščita lastnega dvdja proti presnemavanjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1471 (1193) | Vojc |
» | mobile agentOddelek: Mobilne tehnologije | 957 (898) | Tovaris Stalin |
» | Pomoc prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1136 (1001) | bajsibajsi |
» | GhostOddelek: Programska oprema | 1593 (1476) | Jeronimo |
» | Snemanje demo posnetkov z zvočno Terratec ews88mtOddelek: Strojna oprema | 1499 (1440) | Damjan Jagar |