» »

Pomoc prosim

Pomoc prosim

hansolo ::

Mam en original audio cd in bi ga rad prepekel na svoj cd ( kot audio) sam nimam 2h pekacev. ma kdo kaksen lazji nacin kot da ripam v mp3 pa pol nazaj v audio?
<3 Tokio Hotel, baH

Zheegec ::

Ne rabiš dveh pekačev. Probaj v Nerotu peči pa boš videl da gre. Se naredi začasni image na disku, pa potem daš prazni CD noter pa pečeš veselo 8-)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

bajsibajsi ::

Pri vecini znanih "pek" programih moras vec al manj samo nastaviti isti bralni in snemalni pogon. Obicajno imajo moznost copy_to_copy, vstavis CD, ki ze ima podatke (v tvojem primeru audio) in pritisnes gumb za peko...cakas....cakas... ko ti program javi oz. odpre vratca rom enote vstavis prazen CD pritisnes OK oz. samo zapres vratca... in cakas...cakas...da ti zapece.

bajsibajsi ::

Aja hansolo pa tudi, ce trenutno se ne zelis zapeci (bi pa rad vseeno imel, moras vrniti CD..itd), ti ni potrebno ripati v mp3. Na netu najdes kaksen soliden freeware program, ki podpira vec formatov in "zripas" na disk v kaksega izmed vecjih formatov in pa tudi kvalitetnejsih... nato poljubno ob priliki zapeces na CD.

Damjan Jagar ::

4. člen
1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedani.

27. člen
1. Kršitev 4. člena se kaznuje z zaklepom teme. Moderator lahko popravi neustrezen naslov.

Čeprav sumim, da kršiš še kaj drugega.
http://jagar.si

hansolo ::

ja vredo bom naslednic 8ce bom kej rabo ) bolj jasno napisu, se opravicujem, drugace sm nov na forumu

kaj si pa mislo pod tist drugo da se nekaj krsim?
<3 Tokio Hotel, baH

Damjan Jagar ::

To ni opravičilo (čeprav ravno iz tega razloga ne zaklepam tem), kot novinec si dolžan prebrati pravila, saj si obkljukal, da se strinjaš z njimi.

kaj si pa mislo pod tist drugo da se nekaj krsim?

Čemu ti bo kopija originala?
http://jagar.si

bajsibajsi ::

Cyb3r nekdo, ki mi je zelo blizu ima cez 340 kopij svojih lastnih originalnih audio CDjev. No v zadnjem casu kopij ne dela vec, ampak samo se dopolnjuje na disk. Zakaj bi to imel postudiraj sam...

Damjan Jagar ::

Oba vema, da so samo dve možnosti. Sicer sem pa avtorja teme spraševal.
http://jagar.si

bajsibajsi ::

Se ti opravicujem, ker se mesam v tvoja vprasanja zastavljena njemu. Najbrz je vsaka peka .audia nelegalno pocetje; kot ima vsak .audio copyright a ne. Drugace pa... sam vidim vec kot dve moznosti.

Hansolo upam, da smo ti kej pomagal. Bezim iz te teme.

hansolo ::

ja ste mi najlepsa vam hvala zej pa da se ne bote pozrl ne gre za piratstvo ampak je za eno firmo to in imam avtorske pravice! sam se je mudil.
<3 Tokio Hotel, baH

farko ::

Cyb3r ne mislim žalit ampak izrazit svoje mnenje ,da take teme kot je ta bi menda moral moderator direkt zbrisat kajti kakorkoli že gre v tem primeru za piratstvo.
farko

Damjan Jagar ::

Jah... nisem čisto zihr. Pred kratkim je bil v veljavi zakon, da si si lahko lastil dve varnostni kopiji originalnega CDja, seveda v kolikor si si ga lastil. Zdaj ne vem kako je s tem.
http://jagar.si

bajsibajsi ::

"...da take teme kot je ta bi menda moral moderator direkt zbrisat kajti kakorkoli že gre v tem primeru za piratstvo."

Madonca clovk kr ne more iz teme... Farko ne mislim zalit ampak izrazit svoje mnenje, kajti mislim da si kot otrok ob previjanju plenic padel s previjalne mize na glavo. Kje d fak ti tuki vidis piratstvo? To bi lahko zgolj sklepal, ne pa skakal z zakljucki, za katere je zelo velika moznost, da so napacni. Tko da Cyb3r je imel (to vidim sele zdaj) se najbolj prav, ko je vprasal cemu mu bo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

torrent download

Oddelek: Pomoč in nasveti
83403 (3263) Damjan Jagar
»

Ghost

Oddelek: Programska oprema
111582 (1465) Jeronimo
»

mp3 to ogg

Oddelek: Zvok in slika
111764 (1634) Blue22
»

Glasbeni cd-ji

Oddelek: Pomoč in nasveti
222323 (1843) icek

Več podobnih tem