Forum » Pomoč in nasveti » RSS zakasnitev
RSS zakasnitev
AmokRun ::
Ali je kašna možnost, da bi RSS novice dobival npr. z eno dnevno zakasnitvijo? Se pravi, spremljam RSS poljubne strani, vendar bi prejemal samo novice stare več kot en dan.
Za branje RSS feedov uporabljam Outlook in glede tega nima nobenih nastavitev. Ne mislim pa menjat Outlooka ali pa uporabljat kakšen namenski RSS client.
Še najbolje bi bilo, če bi bila kašna spletna aplikacija za branje RSS feedov, kjer bil lahko nastavil zakasnitev, potem bi pa preko te aplikacije z Outlookom spremljav RSS feed. Preveril sem že Google reader, pa ne vidim, da bi se kje dalo nastavit zakasnitev.
Zakaj to rabim?
Že dolgo časa uporabljam stran episodeworld.com, kjer si lahko bookmarkaš priljubljene tv serije in potem na RSS dobivaš novice o novih delih. Problem je seveda v tem, da RSS pride tisti dan, ko je nov del predvajan na TV, jaz bi pa rad, da bi ga dobil šele čez en dan, ko bo nov del že na netu. [:D]
Za branje RSS feedov uporabljam Outlook in glede tega nima nobenih nastavitev. Ne mislim pa menjat Outlooka ali pa uporabljat kakšen namenski RSS client.
Še najbolje bi bilo, če bi bila kašna spletna aplikacija za branje RSS feedov, kjer bil lahko nastavil zakasnitev, potem bi pa preko te aplikacije z Outlookom spremljav RSS feed. Preveril sem že Google reader, pa ne vidim, da bi se kje dalo nastavit zakasnitev.
Zakaj to rabim?
Že dolgo časa uporabljam stran episodeworld.com, kjer si lahko bookmarkaš priljubljene tv serije in potem na RSS dobivaš novice o novih delih. Problem je seveda v tem, da RSS pride tisti dan, ko je nov del predvajan na TV, jaz bi pa rad, da bi ga dobil šele čez en dan, ko bo nov del že na netu. [:D]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blink in Partis RSS feedOddelek: Pomoč in nasveti | 6601 (747) | Boyo |
» | Google Reader se poslavljaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8730 (6113) | PrimozR |
» | Slo-Techov RSSOddelek: Novice / Obvestila | 4791 (4459) | Yeznick |
» | Outlook 2003Oddelek: Programska oprema | 1434 (1314) | Dman |
» | RSS NOVICEOddelek: Izdelava spletišč | 1756 (1638) | Cuoresportivo |