Forum » Konzole » Katero konzolo kupiti za navadno PAL/NTSC televizijo
Katero konzolo kupiti za navadno PAL/NTSC televizijo
popster ::
Rad bi kupil konzolo a imam na voljo le navadno televizijo (CRT) z obično resolucijo.
Vem da ps3 ni prava izbira za to resolucijo zato me zanima kako če bi videl polno sliko z nintendo wii ali xbox kinect?
Vem da ps3 ni prava izbira za to resolucijo zato me zanima kako če bi videl polno sliko z nintendo wii ali xbox kinect?
dolenc ::
Ja komot gor počiš bilokero konzolo. Ps3 bo imel lepšo grafiko kot ps2. Ne bo pa slika tako ostra kot bi bila na lcdju/plazmi.
Načeloma se lahko tako odločaš kot pri izbiri konzole, vzami tisto katere nabor iger ti je najbolj všeč. Dok ne vidiš kako izgleda na bolšem tvju ti bo čisto vseeno :)
Načeloma se lahko tako odločaš kot pri izbiri konzole, vzami tisto katere nabor iger ti je najbolj všeč. Dok ne vidiš kako izgleda na bolšem tvju ti bo čisto vseeno :)
Ganon ::
Zakaj pa ne bi raje najprej kupil nek manjši LCD TV? Vstopni modeli so danes zelo poceni. Mogoče celo rabljenega. Ne glede na to, katero konzolo boš izbral, na katodiniku je slika obupna. Ne muči svojih oči.
popster ::
U bistvu me je bolj zanimalo kako je z resolucijo pri Nintendo Wiiju saj imam precej dobro Crt televizijo, ki je ne morem zamenjat ker je od staršev.
Pithlit ::
Wii zmore 576i ali 480p (480p zgleda, seveda, boljše). Oboje bo lepo tudi tist CRT televizor prebavil. Za Wii ne rabiš HDTV.
Ampak res... daj malo starše zmasirat. Saj se gre tudi za njihove oči. Zdaj so 32" FullHD LCD-ji okol 300EUR. Tolk sem jaz dala za svoj prvi CRT televizor (21").
Ampak res... daj malo starše zmasirat. Saj se gre tudi za njihove oči. Zdaj so 32" FullHD LCD-ji okol 300EUR. Tolk sem jaz dala za svoj prvi CRT televizor (21").
Life is as complicated as we make it...
St235 ::
Wii se z katodniki čisto lepo razume. 32" LCD tvje pa lepo pusti v trgovini. Ps3/xbox 360 dobi smisel na 40/42" ali raje še kak inč več. Če nikoli nisi imel konzole tudi ps2 ni slaba izbira z vidika price/performance.
Druga zgodba pa je boš v recimo letu uspel starše prepričat v menjavo TVja. v takem primeru lahko tudi z ps3/xbox potrpiš na katodniku, da ne boš dvakrat kupoval.
Druga zgodba pa je boš v recimo letu uspel starše prepričat v menjavo TVja. v takem primeru lahko tudi z ps3/xbox potrpiš na katodniku, da ne boš dvakrat kupoval.
krop ::
Kupiš rabljen 24' full hd rabljen monitor pa si zmagal ;) Ga uporabiš za računalnik in recimo PS3 hkrati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony PS1/PS2 konzola na LCD monitorjuOddelek: Strojna oprema | 1050 (881) | dottor |
» | Naslednika PS3 in Xbox 360 prihajata šele leta 2014? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 26482 (24406) | revvs |
» | Kaj kupiti?Oddelek: Konzole | 2406 (2007) | St235 |
» | Wii daleč spredaj, Xbox povozil PS3Oddelek: Novice / Konzole | 8695 (3466) | RuskiSnajper |
» | PS3 dogaja(nja) in Sonyjeve izgube pri tem (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Igre | 15340 (12026) | Pesimist |