Forum » Programska oprema » close on exit (DOS)
close on exit (DOS)
Tjulenj ::
kje se lahko ta "close on exit" za DOS programe izkljuci? pa ne za vsakega posebej ampak za vse, da bi bilo po defaultu izkljuceno
hvala
hvala
Loki ::
Za default dvomim, za specificni program je pa naslednji postopek:
1. skopiras eno datoteko conagent (koncnice ne vem, mogoce .com) z Windows mape (zazen search) v tisto mapo, kjer imas program.
2. Z desnim knofom miske kliknes na conagenta, das properties, misc, odkljukas warn if still active
3. naredis bliznjco za ta programcek, naredis isto (odkljukas warn...)
4. program zaganjas vedno preko bliznjice
1. skopiras eno datoteko conagent (koncnice ne vem, mogoce .com) z Windows mape (zazen search) v tisto mapo, kjer imas program.
2. Z desnim knofom miske kliknes na conagenta, das properties, misc, odkljukas warn if still active
3. naredis bliznjco za ta programcek, naredis isto (odkljukas warn...)
4. program zaganjas vedno preko bliznjice
I left my wallet in El Segundo
DirectZ ::
Tjulcina ti si pa mal cudn da ves. Pa povej mi a si ze kej najdu na tistih linkih ki sem ti jih dal )) . SMRDUH !!!! hehe
hoho kdo se je prkradu na forum. pa ze kr kuj pru dan mu rata dobit pol zvezdice ... admini? sankcije? a te je jansko gor prvleku na unih linkih pa... slabo slabo... novice so ze novice sam ni nc za dl-jat. pa dobr to kle ni point tko da... ce ne mors pomagat cloveku pol ni treba brezveznih postov nabijat!
DirectZ a to men pravis???
Moja obrazlozitev je cist korektna, ce se le drzis korakov.
Moja obrazlozitev je cist korektna, ce se le drzis korakov.
roberto: ni govoril tebi... tvoja obrazlozitev je samo za en program, jaz pa bi rad to nastavil za default vse DOS programe tako da... se kaksna ideja?
Vem univerzalno idejo za CISTO VSE programe, ki pa lahko povzroci, da nekateri starejsi ne bodo delali.
Upgradaj na Windows 2000.
To alpa NT 4 je pomoje edin nacin.
Upgradaj na Windows 2000.
To alpa NT 4 je pomoje edin nacin.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mrežni disk - istočasna uporaba datotek na disku z 2 računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1696 (1271) | fulgur |
» | PHP4 se počasi poslavljaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4333 (2965) | sverde21 |
» | windows xp sovraži dosOddelek: Pomoč in nasveti | 3273 (2909) | SasoS |
» | Problem pri zagonu programovOddelek: Pomoč in nasveti | 1605 (1318) | ToniT |
» | Pioneer DVD in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 2147 (1691) | luni |