Forum » Pomoč in nasveti » Težave s pcjem
Težave s pcjem
sirotka ::
Zdravo!
Imam težave s pcjem. Menjana je bila os. plošča(h67 3x) in trenutno je notri intel dh61dl, menjal sem tudi rame in oba diska. Procesor je i7. Težava pa je v tem, da en sam disk deluje bp, čim priklopiš še en disk zraven, že v biosu drugega ne zazna. Enkrat enega, drugič drugega...random uglavnem. Od original opreme je ostal le procesor, je možno, da bi defekten proc povzročal te težave?
hvala.
Imam težave s pcjem. Menjana je bila os. plošča(h67 3x) in trenutno je notri intel dh61dl, menjal sem tudi rame in oba diska. Procesor je i7. Težava pa je v tem, da en sam disk deluje bp, čim priklopiš še en disk zraven, že v biosu drugega ne zazna. Enkrat enega, drugič drugega...random uglavnem. Od original opreme je ostal le procesor, je možno, da bi defekten proc povzročal te težave?
hvala.
logout ::
Procesor ne more povzročati takih težav, kot jih opisuješ. Kakšen tip diskov imaš in kako so priključeni?
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Ja, sej men je tud to čudno. Sam vse drugo sem že zamenjal. 2*1TB Seagate. Probal tudi že z 1TB+750GB, pač, čim sta 2 diska, se zaštrika in enega ne najde.
dvihtelic ::
ali imaš to priklopljeno na sata priključkih?Če imaš, poglej v biosih nekje se da naštimati vrstni red branja diskov
dvihtelic ::
ja v biosu se da nekje naštimat, podobno je bilo pri meni, ko sem popravljal neki comp.
Huh, ja samo problem ni v bootu, problem je v tem, da jih bios sploh ne zazna...pač piše, da na tistem portu ni nič priključeno.
logout ::
Lahko je napajalnik kilav, poskusi z drugim. Poskusi tudi z različnimi SATA kabli.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adapter USB - SATA / IDE (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5562 (4836) | T-Mac |
» | Težava z matično ploščoOddelek: Pomoč in nasveti | 7033 (6465) | lucky13 |
» | ne najde ssd diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (938) | Auba |
» | Težave z razširitveno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (992) | kitara8 |
» | Kako omogociti Sata v BiosuOddelek: Strojna oprema | 1139 (932) | amigo_no1 |