Forum » Pomoč in nasveti » Spletna stran - objava novic
Spletna stran - objava novic
Gates ::
Lp, izdelujem spletno stran na kateri bodo objavljene novice. Stil novice bi bil datum, izvajalec, besedilo in mogoče še slika. Katero kodo naj uporabim? A je to narejeno kot tabela? Je to PHP?
- spremenil: Gates ()
hidetr ::
odvisno. Lahko je preprosta html tabela z preprosto html vsebino,
lahko pa si narediš sistem z bazo podatkov in vse shranjuješ tja. (če bo tega dosti potem najbolje baza)
če nočeš baze, oz. nimaš na hostu oz. whatewer, lahko v bistvu npr. shranjuješ tut v obično txt datoteko. (vendar če je dosti vsebine ne počni tega).
če je to PHP? ne razumem najbolje, ampak to kar sem zgoraj opisal se da narediti v praktično skoraj vsakemu prog. jeziku, ni nujno, da je PHP.
Morda se motim, vendar se mi zdi, da bo najbolje, da uporabiš kakšen ultra sila preprost - no programing needed - pa vendarle varen CMS sistemček, bo kar idealno za tvoje potrebe.
lahko pa si narediš sistem z bazo podatkov in vse shranjuješ tja. (če bo tega dosti potem najbolje baza)
če nočeš baze, oz. nimaš na hostu oz. whatewer, lahko v bistvu npr. shranjuješ tut v obično txt datoteko. (vendar če je dosti vsebine ne počni tega).
če je to PHP? ne razumem najbolje, ampak to kar sem zgoraj opisal se da narediti v praktično skoraj vsakemu prog. jeziku, ni nujno, da je PHP.
Morda se motim, vendar se mi zdi, da bo najbolje, da uporabiš kakšen ultra sila preprost - no programing needed - pa vendarle varen CMS sistemček, bo kar idealno za tvoje potrebe.
kpkp ::
Kaj pa kak wordpress ali podobna varjanta? Tako ti novice lahko pišejo tudi nepismeni v html-ju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | div visina 100%Oddelek: Izdelava spletišč | 1619 (1066) | Tody |
» | SQL injection napadOddelek: Informacijska varnost | 3113 (2565) | Yacked2 |
» | Pri Facebooku napisali svoj PHP prevajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 16223 (13726) | nodrim |
» | [php] Knjiga gostovOddelek: Izdelava spletišč | 3152 (2355) | darix |
» | kazalo na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1263 (1143) | mte |