Forum » Loža » Uvoz rabljenega blaga iz hrvaške
Uvoz rabljenega blaga iz hrvaške
lobo_feroz ::
Na Hrvaškem bi rad kupil rabljen glasbeni inštrument vredosti nekaj čez 1000€.
Kako je s carino? Je kaj odvisno od tega, kje je prodajalec prvotno kupil zadevo (Hrvaška vs. EU)?
Hvala!
Kako je s carino? Je kaj odvisno od tega, kje je prodajalec prvotno kupil zadevo (Hrvaška vs. EU)?
Hvala!
#000000 ::
Če imaš možnost kje dobit star pokvarjen enak inštrument ga dej v avto in na meji prijavi, ko se vračaš imaš v kovčku novega :)
Meizu ::
Če pač narediš osebni prevzem, potem če te bo prvič pregledal na meji, prestavi prvzem na kakšen drugi dan. Če te ne pregleda, potem enostavno ob vrnitvi, če te slučajno pregleda rečeš, da si to imel že od prej tam. Kje si to dobil? V sloveniji si kupil rabljeno.
Pa še ena dva frenda vzemi s seboj, da ne bo zgledalo da si ko en diler, pa se tam ustaviš na eni pijači in je to to. Če imaš osebni prevzem za nardit ob obali ob Reki, potem se ti splača it čez Jelšanski prehod, saj tam jaz redno hodim ko grem na morje in me še nikoli niso pregledali. Pomaga, če nimaš dolgih las, ker so hrvati enostavni alergični na dolgolase može. Vse prijatelje ki imajo dolge lase so že vsaj enkrat obrnili naokoli na hrvaški meji. Za njih si avtomatsko drug dealer. Al neki. Al pa vsaj zapohanec, ki ziher nekje v avtu skriva kak zavojček.
Pa še ena dva frenda vzemi s seboj, da ne bo zgledalo da si ko en diler, pa se tam ustaviš na eni pijači in je to to. Če imaš osebni prevzem za nardit ob obali ob Reki, potem se ti splača it čez Jelšanski prehod, saj tam jaz redno hodim ko grem na morje in me še nikoli niso pregledali. Pomaga, če nimaš dolgih las, ker so hrvati enostavni alergični na dolgolase može. Vse prijatelje ki imajo dolge lase so že vsaj enkrat obrnili naokoli na hrvaški meji. Za njih si avtomatsko drug dealer. Al neki. Al pa vsaj zapohanec, ki ziher nekje v avtu skriva kak zavojček.
Mesar ::
Ke pa če pokličeš carninike in jih vprašaš kako in kja če uradno hočeš spravit prek, se zato so ta,, da ti pomagajo in razložijo!
Your turn to burn!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Blaznost na slovensko-hrvaški meji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 42648 (36273) | ADIJOOO |
» | Pregled pošiljke pred plačilomOddelek: Loža | 4427 (2568) | N0t0ri0us |
» | Pristojnosti policistov na mejnih prehodih (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 22758 (19745) | Tomi |
» | Nujno: čez mejo z poteklim potnim listomOddelek: Loža | 12098 (11079) | bluefish |
» | Prepovedan vstop na Hrvaško - kako čez mejo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10762 (7011) | šernk |