Forum » Loža » Pasji iztrebki
Pasji iztrebki
bozicek ::
Pocasi mi gredo okoliski cucki na jetra.
Imamo neograjeno dvorisce z travnikom. In pri hisi je tudi manjsa psica, kar v dolocenih trenutkih (beri goja) privlece cel trop psov.
Problem nastane, ker vaski psi hodijo po nasem dvoriscu/travniku. Kar me ne moti...Problem je v tem da tudi radi sirjejo po tem travniku pred hiso.
In meni zivc dvigne, ko pridem domov pa vidim posrano travo.
Zdaj, preganjal, streljal, ali kako drugace muciti nimam nobenega namena ne zelje. Katero scene sirje, je tudi vprasanje, ker pac ni samo en. Resil bi se rad samo teh nadleznih "kakcev".
Malce gledam za elektronskimi odganjalci, samo nimam blage veze kje priceti. Zadostovati mora za nekako (od oka) 200 kvadratov dvorisca/travnika
Ali mogoce je se kaksna druga resitev?
Imamo neograjeno dvorisce z travnikom. In pri hisi je tudi manjsa psica, kar v dolocenih trenutkih (beri goja) privlece cel trop psov.
Problem nastane, ker vaski psi hodijo po nasem dvoriscu/travniku. Kar me ne moti...Problem je v tem da tudi radi sirjejo po tem travniku pred hiso.
In meni zivc dvigne, ko pridem domov pa vidim posrano travo.
Zdaj, preganjal, streljal, ali kako drugace muciti nimam nobenega namena ne zelje. Katero scene sirje, je tudi vprasanje, ker pac ni samo en. Resil bi se rad samo teh nadleznih "kakcev".
Malce gledam za elektronskimi odganjalci, samo nimam blage veze kje priceti. Zadostovati mora za nekako (od oka) 200 kvadratov dvorisca/travnika
Ali mogoce je se kaksna druga resitev?
Darila letos samo za poredne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika WiFi med 2,6 GHz in 5 GHzOddelek: Strojna oprema | 6017 (666) | Daniel |
⊘ | Sprehod po javni površini (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 52948 (48615) | imagodei |
» | Sranje psov po dvorišču (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 34075 (29176) | Pšenični |
» | Zakon o košnji trave?Oddelek: Loža | 7215 (5920) | Avenger |
» | Totalno "butasto" vprašanje ........Oddelek: Loža | 2044 (1339) | bajro |