Forum » Pomoč in nasveti » Žička od polnilca ostala v prenosniku HP.
Žička od polnilca ostala v prenosniku HP.
SloMaster ::
Torej meni je uspelo čeprav nevem kako ampak mi je una majhna zicka na polnilcu ostala notri v prenosniku in se odlomla. Sedaj je problem da morem kupit nov polnilec, bolj pa me skrbi kako bi to zicko dobil vn. Ali ima kdo kaksno idejo oz se je ze komu to zgodilo pa bi znal kako pomagati? Aja prenosnik je HP compaq nx6310.
Hvala :)
Hvala :)
mihec87 ::
Ugasni računalnik vzami ven baterijo,pritisni tipko za prižgat računalnik da se spraznijo kondenzatorji in poskusi izvlečti z kako manjšo pinceto ipd..
Gapi ::
Magnet ne potegne tega ven. Bo treba poiskat bol precizne pincete ali orodje za finomehaniko ali kaj podobnega.
No person is rich enough,to buy back his past.
Gray_Warden ::
jaz bi poizkusil s sesalcem, če je dovolj močan seveda.Obvezno pa uporabi ozek nastavek, drugače ne boš naredil ničesar.
Sicer dvomim da bo pomagalo samo nič ne izgubiš če poizkusiš...
Druga opcija bi bila recimo mogoče ta, da na iglo daš malo sekundnega lepila, daš noter in počakaš da se žička prilepi na iglo..nato pa potegneš ven. Vendar pri tem bodi izjemno pazljiv, da se ti igla ne prilepi na prenosnik:D
Sicer dvomim da bo pomagalo samo nič ne izgubiš če poizkusiš...
Druga opcija bi bila recimo mogoče ta, da na iglo daš malo sekundnega lepila, daš noter in počakaš da se žička prilepi na iglo..nato pa potegneš ven. Vendar pri tem bodi izjemno pazljiv, da se ti igla ne prilepi na prenosnik:D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gray_Warden ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je to?Oddelek: Loža | 2819 (1758) | OrkAA |
» | Kje kupiti iglo za gramofon?Oddelek: Zvok in slika | 6294 (3990) | franckranc |
» | Kako iz gramofona v MP3???Oddelek: Zvok in slika | 3999 (2737) | Gapi |
» | Problem s karticomicroSD na GARMIN nuvi 255Oddelek: Pomoč in nasveti | 1718 (1485) | rambo013 |