Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik ne želi prebrati SD kartice 4GB
Računalnik ne želi prebrati SD kartice 4GB
Luksi ::
Pozdravljeni, imam sledeč problem: namizni računalnik HP z Windowsi 7 ne želi prebrat pomnilniške kartice iz digitalnega fotoaparata 4GB. Poizkusil sem še z dvema drugima karticama iste velikosti in ne gre in ne gre... Ko vstavim kartico v režo, se mi poleg prižge zelena lučka, Windowsi mi pa ne zaznajo, da bi jo lahko odprl in pogledal.
Hvala za nasvete, kaj narediti!
Hvala za nasvete, kaj narediti!
Luka
Janac ::
druge kartice ti normalno bere?
lahko da je napaka v citalcu, v drugih citalcih ti prebere kartico?
lahko da je napaka v citalcu, v drugih citalcih ti prebere kartico?
mat xxl ::
Zamenjaj čitalec ali pa probaj nadgraditi FW, druge ni , večina starih čitalcev recimo ne bere hitrih SD kartic, po nadgradnji FW pa večinoma berejo....
Duhec ::
Povej model HPja in poglej, če je kak novejši gonilnik za card reader.
Drugače vidiš v raziskovalcu logične enote s črkami recimo G:, H:, I:, J:, ... odvisno koliko ima čitalec različnih spominskih rež, zato pobrskaj po posameznih črkah, ko imaš vstavljeno SD kartico.
Drugače vidiš v raziskovalcu logične enote s črkami recimo G:, H:, I:, J:, ... odvisno koliko ima čitalec različnih spominskih rež, zato pobrskaj po posameznih črkah, ko imaš vstavljeno SD kartico.
BRBR ::
Jaz imam čitalec na nekakšnem nosilcu, na nosilcu pa je priklop kot za usb. Včasih vtakneš kartico v čitalec, prižge se lučka, windowsi pa ne vidijo nič, staknem z nosilca in ponobno nataknem potem pa je.
Drugače sem pa kupil že čisto nov čitalec, pa ni delalo nič.
Drugače sem pa kupil že čisto nov čitalec, pa ni delalo nič.
Never underestimate the power of idiots in large groups.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP prenosnik - vgrajen čitalec kartic (čuden problem)Oddelek: Strojna oprema | 1377 (1298) | SimplTech |
» | Prenosnik ne bere slik z SD karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1751 (1541) | beni |
» | Obnovitev izbrisane slike z Micro SD data karticeOddelek: Programska oprema | 2877 (2744) | slitkx |
» | Okvara SD kartice, reševanje podatkov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3590 (3486) | Furbo |
» | Težave s SD kartico!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2741 (2601) | OCCULT |