» »

Obnovitev izbrisane slike z Micro SD data kartice

Obnovitev izbrisane slike z Micro SD data kartice

slitkx ::

S kartice v Nokii sem pomotoma izbrisal meni ljubo sliko, za katero upam, da mi jo bo uspelo obnoviti.
S katerim programom si lahko pomagam?

Z Recuvo sem že poizkusil, vendar neuspešno, saj mi ne pusti izbrati Micro SD kartice.

Programov za obnovo je sicer veliko, zato me zanima, če imate specifično s kakim dobre izkušnje.
Card readerja za Micro SD žal nimam, vanj gredo le SD, MS/Pro, MMC in XD.

- Sem našel nekaj dobrih progijev, bo pa treba nabavt čitalec kartic, najbolš kr univerzalca...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: slitkx ()

duff ::

getdataback je meni rešil enak problem.

srus ::

Uporabi mikro SD adapter. Izgleda kot navadna SD kartica, samo je brez flasha, vanj pa vtakneš mikro SD kartico, vse skupaj pa lahko vtakneš v običajni SD čitalnik, ali preko SD/USB konektorja v običajni USB port.

Jaz sicer pri recoveriju prisegam na R-Studio http://www.r-studio.com/ - naloži si testno verzijo in poglej, če bi ti znala restavrirati datoteko.

overlord_tm ::

Photorec, brezplacen, meni resil 1000 slik iz kartice, ker se je sesul datotecni sistem.

duff, torej bi micro SD adapter lahko vstavil v čitalec, ki ga imam vgrajenega v prenosniku?
Obstaja kak progi, ki zazna kartico, ko je ta v telefonu, telefon pa povezan preko USB oz. Bluetootha (po telefonu brskaš v načinu Phone Browser na compu)?

Fotka najdena, sem včeraj NA SREČO pred brisanjem s kartice celotno vsebino kartice sinhroniziral v Nokia Ovi Suite. :)

duff ::

srečko :-)

Drugače pa, če nokio povežeš preko usb-ja in zbereš "mass storage" mode, ti služi telefon kot čitalec kartic in nič drugega, tako da bi z programom lahko restavriral podatke na tak način.

jaz sem sicer uporabljal čitalec kartic, vendar bi moglo delovat tudi preko telefona.

Trenutno na najdem kabla, zato sem se moral zanesti na Bluetooth.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
19237702 (12758) LuIK
»

Povrnitev podatkov iz micro SD kartice

Oddelek: Pomoč in nasveti
157099 (5291) irina
»

Katera Micro SD spominska kartica?

Oddelek: Kaj kupiti
85175 (4915) Mrakw
»

32 GB microSD, 64 GB SDXC (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
728643 (7289) Lonsarg
»

Nokia pc suite problem

Oddelek: Mobilne tehnologije
61237 (1170) zee

Več podobnih tem