Forum » Izdelava spletišč » jquery Slider
jquery Slider
BlueBerry ::
Na netu sem našel par sliderjov jih integriral v svojo stran in na localhost vse laufa, ko pa zadevo naložim na splet (freehosting) pa se vrti samo tisti krogec (loading) pa nobene slike ne zarotira.
Moji poiskusi so bili:
- zamenjal hosterja
- popravil pot do slik
Nič od tega ne dela še vedno se vrti (bi rekel Galileo) -> Krogec namreč :S
Kaj bi še lahko bilo probal sem več različnih sliderjov vsi delajo local noben na freehost, ne verjamem da bi bli vsi freehosterji alergični na to ?
Verjetn je kšna fora s potjo slik, ki pa mi je ne uspe pogruntat?
Moji poiskusi so bili:
- zamenjal hosterja
- popravil pot do slik
Nič od tega ne dela še vedno se vrti (bi rekel Galileo) -> Krogec namreč :S
Kaj bi še lahko bilo probal sem več različnih sliderjov vsi delajo local noben na freehost, ne verjamem da bi bli vsi freehosterji alergični na to ?
Verjetn je kšna fora s potjo slik, ki pa mi je ne uspe pogruntat?
HardFu ::
Najprej si poglej ceno letnega gostovanja paketa Luna, potem pa riskiraj tistih par evrov. Ce ti tudi potem ne bo delalo, podaj link, da bomo lahko videli v cem je problem.
http://codeable.io
Matek ::
To s hostom nima prav dosti opraviti, ker je JS itak client side stvar in ne rabi podpore s strani hosta.
Najbolje, da daš link, ja. Gotovo je kaj povsem trivialnega. A maš povsod relativne poti?
Najbolje, da daš link, ja. Gotovo je kaj povsem trivialnega. A maš povsod relativne poti?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
BlueBerry ::
Tudi meni to logika pravi ampak, če dam link do slike kamorkoli drugam jo pokaže samo v sliderju je ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTML začetnik in težava pri vstavljanju slikOddelek: Izdelava spletišč | 2620 (2436) | net4me |
» | Zakaj ne morem videti slikeOddelek: Izdelava spletišč | 1780 (1521) | bluefish |
» | Gumb za jakost zvokaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1293 (1089) | Anton013 |
» | Programi za izdelovanje spletnih straniOddelek: Izdelava spletišč | 2195 (1730) | alf__ |
» | kak se na slohostingu postav forum in katerega?Oddelek: Izdelava spletišč | 2234 (1878) | Klemenn |